Da li mi netko može napisati incoming i outcoming mail server za t-com-ov mail...
Hvala unaprijed i ako sam nešto zeznuo u pitanju ispravite me :D
Da li mi netko može napisati incoming i outcoming mail server za t-com-ov mail...
incoming:mail.t-com.hr
outcoming:pop.t-com.hr
Hvala i još jedno pitanje... uvijek kada si s yahoo maila napišem test mail na ovaj t-comov treba mu puno vremena da dođe jel to njih ili?
Hvala i još jedno pitanje... uvijek kada si s yahoo maila napišem test mail na ovaj t-comov treba mu puno vremena da dođe jel to njih ili?
To je do njih.
Pa kad već hoćeš da te ispravimo: nije outcoming, već outgoing! Odgovor su ti već drugi dali.
incoming:mail.t-com.hr
outcoming:pop.t-com.hr
Ovo je krivo gore, obrnuto je.
Incoming mail server: pop.t-com.hr
Outgoing mail server: mail.t-com.hr
Dobro koje je sad od ova dva točno?
Ok tnx
1. Nedavno smo se prebacili sa T-coma na H1 telekom. Da li prelaskom gubim i uslugu maila tj adresu maila koji sam koristio do sada?
2. Trebao bi pomoć oko namještanja maila u Mozilli Thunderbird, izbacuje grešku kao na slici. Neko vrijeme nisam ništa slao s tog maila i sad ga ne mogu ponovo postavit u thunderbird. Koristim ove podatke za servere
Da ne otvaram novu temu.
Svi koji koristite T-com mail za primanje i slanje elektronske pošte. Oni su promjenili i to po novome.
Otvorite Outlook, kod postavke Alati -> Postavke računa -> I promjenite postavku ako ste imali problema pri slanje E-maila.
ulazna pošta : pop.t.com.hr
izlazna pošta: smtp.t-com.hr (stara bila je mail.t-com.hr to više nije i postala nevažeća).
i nakon toga morate promjenit postavku enkripicije kao što vidite na sliku! I to je to. Slanje e-pošte radi.