T-com mail

poruka: 11
|
čitano: 21.406
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
T-com mail

Da li mi netko može napisati incoming i outcoming mail server za t-com-ov mail...

Hvala unaprijed i ako sam nešto zeznuo u pitanju ispravite me :D

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: T-com mail
xDinichx kaže...

Da li mi netko može napisati incoming i outcoming mail server za t-com-ov mail...

incoming:mail.t-com.hr

outcoming:pop.t-com.hr

atom kaže... Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat .....
16 godina
neaktivan
T-com mail

Hvala i još jedno pitanje... uvijek kada si s yahoo maila napišem test mail na ovaj t-comov treba mu puno vremena da dođe jel to njih ili?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
xDinichx kaže...

Hvala i još jedno pitanje... uvijek kada si s yahoo maila napišem test mail na ovaj t-comov treba mu puno vremena da dođe jel to njih ili?

To je do njih.

atom kaže... Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat .....
15 godina
xDinichx kaže...

Pa kad već hoćeš da te ispravimo: nije  outcoming, već outgoing! Odgovor su ti već drugi dali.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2010 23:31 (espero).
17 godina
Svjetleci Ventilator kaže...
xDinichx kaže...

incoming:mail.t-com.hr

outcoming:pop.t-com.hr

Ovo je krivo gore, obrnuto je.

Incoming mail server: pop.t-com.hr

Outgoing mail server: mail.t-com.hr

16 godina
neaktivan
T-com mail

Dobro koje je sad od ova dva točno?

0 0 hvala 0
17 godina
16 godina
neaktivan
T-com mail

Ok tnx

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
T-com mail

1. Nedavno smo se prebacili sa T-coma na H1 telekom. Da li prelaskom gubim i uslugu maila tj adresu maila koji sam koristio do sada?

2. Trebao bi pomoć oko namještanja maila u Mozilli Thunderbird, izbacuje grešku kao na slici. Neko vrijeme nisam ništa slao s tog maila i sad ga ne mogu ponovo postavit u thunderbird. Koristim ove podatke za servere

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
T-com mail

Da ne otvaram novu temu. 

Svi koji koristite T-com mail za primanje i slanje elektronske pošte. Oni su promjenili i to po novome. 

Otvorite Outlook, kod postavke Alati -> Postavke računa -> I promjenite postavku ako ste imali problema pri slanje E-maila.

ulazna pošta : pop.t.com.hr

izlazna pošta: smtp.t-com.hr (stara bila je mail.t-com.hr to više nije i postala nevažeća).

i nakon toga morate promjenit postavku enkripicije kao što vidite na sliku! I to je to. Slanje e-pošte radi.

Nenad
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice