Imam 2 virusa koja sprečavaju instalaciju novije verzije, a nemam antivirusni program.
Hipotetički, što ako ne obnovim FP jer zapinje instalator
Imam 2 virusa koja sprečavaju instalaciju novije verzije, a nemam antivirusni program.
komp ce ti otic u drugu dimenziju.zasvijetlit ce i nestati
Kako znaš da imaš viruse a nemaš antivirusni program !?
Flash player nekad zna zezati prilikom svježe instalacije na Browsere i to ne mora značiti da imaš viruse.
Zato jer imam Zone alarm i uočavam promjene, DOUGH!
Da li su baš virusi ili crvi nisam siguran - 568 057.EXE i SCVVHSOT.exe (vjerojatno sistemski virus)
Uglavnom zaključavaju Taskbar ili on promijeni boju u oker...
Nedaju mi da skinem antivirusni ili čak da priđem takvom portalu, a mijenjati Windowse je takva gnjavaža........
Da li su baš virusi ili crvi nisam siguran - 568 057.EXE i SCVVHSOT.exe (vjerojatno sistemski virus)
Nedaju mi da skinem antivirusni ili čak da priđem takvom portalu, a mijenjati Windowse je takva gnjavaža........
Evo ti uputstvo (google prijevod, ne znam kako stojiš s Engleskim) kako ukloniti crva ScvvHSOT.exe
Evo ti i stranica za download kaspersky rescue disk 10
Njega zapržiš u boot modu na CD i pokreneš kao instalaciju windowsa, pa će ti iskenirati računalo bez ulaska u Windowse i očistiti nametnike lolčina, ha ? 
Evo ti uputstvo (google prijevod, ne znam kako stojiš s Engleskim) kako ukloniti crva ScvvHSOT.exe
Evo ti i stranica za download kaspersky rescue disk 10
Njega zapržiš u boot modu na CD i pokreneš kao instalaciju windowsa, pa će ti iskenirati računalo bez ulaska u Windowse i očistiti nametnike lolčina, ha ? 
Samo ne kužim što je BOOT mod, jel običan RW disk dovoljan? Dobro spikam english, NO PROBLEMO! Stvarno čudo!
Samo sprži ovaj iso na CD, bootaj komp s njega (vjerojatno imaš neki boot meni ili postavi u BIOS-u da se boota s CD-a) i to je to. http://www.hiren.info/pages/bios-boot-cdrom
Nadam se da znaš spržiti iso image.
Samo sprži ovaj iso na CD, bootaj komp s njega (vjerojatno imaš neki boot meni ili postavi u BIOS-u da se boota s CD-a) i to je to. http://www.hiren.info/pages/bios-boot-cdrom
Nadam se da znaš spržiti iso image.
Pržim samo šnicle, nažalost
i nekad ćevape i to konjske!
Jedino što sam pržio bile su pjesme sa Cd-a na Pc...
i nekad ćevape i to konjske!
Jedino što sam pržio bile su pjesme sa Cd-a na Pc...
Onda evo linka i za to pa da nešto i naučiš danas: http://pcsupport.about.com/od/toolsofthetrade/ht/burnisofile.htm
I kako si pržio pjesme s CD-a na PC? Prženje je proces snimanja na CD/DVD/BD, ne čitanja s tih medija.