Spremalica (log in problem)

poruka: 5
|
čitano: 2.047
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav! Je li nekome poznat ovaj problem? Ne mogu ući u Spremalicu. Stalno me vraća na log in screen. A, da stvar bude gora, sa IE 9 ne mogu niti otvoriti početnu stranicu za log in (www.spremalica.ht.hr)

Evo što mi se događa sa Spremalicom u Google Chrome-u: pogledajte

Pozdrav!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Spremalica (log in problem)

Meni govori da su uneseni podatci (lozinka i username) netocni a nekad mi govor java error try again later sve isto i na maxtvu i na android aplikaciji i na iphone aplikaciji i na kompjuteru

15 godina
neaktivan

Izgleda da se baš i ne održava ono što je za korisnike besplatno...

Ja sam njima poslao mail sa objašnjenjem što se događa i evo što su mi odgovorili:

Poštovani,
želimo Vas obavijestiti kako smo navedeni problem proslijedili nadležnoj

službi na provjeru i rješavanje, te ćemo ga obraditi u najkraćem mogućem roku.

O ishodu ćemo Vas obavijestiti odmah po rješavanju Vašeg upita.
Ispričavamo se zbog nastalih problema i zahvaljujemo Vam na razumijevanju.

Srdačan pozdrav
Vaš T-Com            

Evo, ja čekam, pa ćemo vidjeti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
diskDEfragmenter kaže...

Izgleda da se baš i ne održava ono što je za korisnike besplatno...

Ja sam njima poslao mail sa objašnjenjem što se događa i evo što su mi odgovorili:

Poštovani,
želimo Vas obavijestiti kako smo navedeni problem proslijedili nadležnoj

službi na provjeru i rješavanje, te ćemo ga obraditi u najkraćem mogućem roku.

O ishodu ćemo Vas obavijestiti odmah po rješavanju Vašeg upita.
Ispričavamo se zbog nastalih problema i zahvaljujemo Vam na razumijevanju.

Srdačan pozdrav
Vaš T-Com            

Evo, ja čekam, pa ćemo vidjeti.

ja sam isto danas pokusavao uci s podacima s kojim ulazim na interent i nemogu, sad neznam jeli to zato sto unosim krive podatke ili se moram regristrirat tamo kod njih,

nisam bas najbolje upucen u to, pa ako netko moze da mi objasni sta trebam napravit da to mogu koristit.

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

ja sam isto danas pokusavao uci s podacima s kojim ulazim na interent i nemogu, sad neznam jeli to zato sto unosim krive podatke ili se moram regristrirat tamo kod njih,

nisam bas najbolje upucen u to, pa ako netko moze da mi objasni sta trebam napravit da to mogu koristit.

Moraš imati MojTelekom korisničko ime i lozinku. Ne možeš se prijavljivati sa podacima za adsl pristup internetu. Podaci s kojima ulaziš na internet su upisani u modem i ne trebaju ti ni za što drugo osim za primanje e-maila. Registriraj se na https://moj.hrvatskitelekom.hr/public . Tu između ostalog možeš pregledavati ispis poziva, adsl spajanja, mijenjati pakete itd... Kad se budeš registrirao, morat ćeš se predstaviti sa nekom od T-Com usluga koje koristiš, a sustav bi trebao prepoznati sve ostale. Npr., ako imaš MAXtv, upišeš broj MAXtv računa i glavni PIN, a onda ti sustav prepozna da imaš još, recimo, Halo Super 150 i MAXadsl Flat.

S tim istim podacima (MojTelekom korisničko ime i lozinka) se prijavljuješ na Spremalicu. Ali, kako zasad stvari stoje, teško da ćeš ući u Spremalicu. (Pogledaj sliku).

Nadam se da sam pomogao.

Pozdrav!

Spremalica Spremalica
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 12:38 (diskDEfragmenter).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice