- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni govori da su uneseni podatci (lozinka i username) netocni a nekad mi govor java error try again later sve isto i na maxtvu i na android aplikaciji i na iphone aplikaciji i na kompjuteru
Izgleda da se baš i ne održava ono što je za korisnike besplatno...
Ja sam njima poslao mail sa objašnjenjem što se događa i evo što su mi odgovorili:
Poštovani,
želimo Vas obavijestiti kako smo navedeni problem proslijedili nadležnoj
službi na provjeru i rješavanje, te ćemo ga obraditi u najkraćem mogućem roku.
O ishodu ćemo Vas obavijestiti odmah po rješavanju Vašeg upita.
Ispričavamo se zbog nastalih problema i zahvaljujemo Vam na razumijevanju.
Srdačan pozdrav
Vaš T-Com
Evo, ja čekam, pa ćemo vidjeti.
Izgleda da se baš i ne održava ono što je za korisnike besplatno...
Ja sam njima poslao mail sa objašnjenjem što se događa i evo što su mi odgovorili:
Poštovani,
želimo Vas obavijestiti kako smo navedeni problem proslijedili nadležnoj
službi na provjeru i rješavanje, te ćemo ga obraditi u najkraćem mogućem roku.
O ishodu ćemo Vas obavijestiti odmah po rješavanju Vašeg upita.
Ispričavamo se zbog nastalih problema i zahvaljujemo Vam na razumijevanju.
Srdačan pozdrav
Vaš T-Com
Evo, ja čekam, pa ćemo vidjeti.
ja sam isto danas pokusavao uci s podacima s kojim ulazim na interent i nemogu, sad neznam jeli to zato sto unosim krive podatke ili se moram regristrirat tamo kod njih,
nisam bas najbolje upucen u to, pa ako netko moze da mi objasni sta trebam napravit da to mogu koristit.
ja sam isto danas pokusavao uci s podacima s kojim ulazim na interent i nemogu, sad neznam jeli to zato sto unosim krive podatke ili se moram regristrirat tamo kod njih,
nisam bas najbolje upucen u to, pa ako netko moze da mi objasni sta trebam napravit da to mogu koristit.
Moraš imati MojTelekom korisničko ime i lozinku. Ne možeš se prijavljivati sa podacima za adsl pristup internetu. Podaci s kojima ulaziš na internet su upisani u modem i ne trebaju ti ni za što drugo osim za primanje e-maila. Registriraj se na https://moj.hrvatskitelekom.hr/public . Tu između ostalog možeš pregledavati ispis poziva, adsl spajanja, mijenjati pakete itd... Kad se budeš registrirao, morat ćeš se predstaviti sa nekom od T-Com usluga koje koristiš, a sustav bi trebao prepoznati sve ostale. Npr., ako imaš MAXtv, upišeš broj MAXtv računa i glavni PIN, a onda ti sustav prepozna da imaš još, recimo, Halo Super 150 i MAXadsl Flat.
S tim istim podacima (MojTelekom korisničko ime i lozinka) se prijavljuješ na Spremalicu. Ali, kako zasad stvari stoje, teško da ćeš ući u Spremalicu. (Pogledaj sliku).
Nadam se da sam pomogao.
Pozdrav!