Skidanje s Torrenta

poruka: 5
|
čitano: 1.250
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Skidanje s Torrenta

Pozdrav,

Zanima kakva su iskustva sa skidanjem raznih programa ili igrica s Torrenta, s obzirom da su uhitili prošle godine, i vidim po raznim Torrentima da je mnogo njih zaraženo virusima?

Mislim da će doći vrlo brzo vrijeme kada ćeš morati kupiti svaki softwer ako se hoće koristiti. Kakva su vaša mišljenja?

0 3 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Skidanje s Torrenta
Generic10 kaže...

Pozdrav,

Zanima kakva su iskustva sa skidanjem raznih programa ili igrica s Torrenta, s obzirom da su uhitili prošle godine, i vidim po raznim Torrentima da je mnogo njih zaraženo virusima?

Mislim da će doći vrlo brzo vrijeme kada ćeš morati kupiti svaki softwer ako se hoće koristiti. Kakva su vaša mišljenja?

Hoće, doći će, ali u limburgu mjesecu tri tisuće i neke 

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.3.2017 20:37 (Silent horror1992).
11 godina
neaktivan

Vrlo dobro da si to naznačio zato jer sam napisao 'Mislim',a ti si vidio ono što si htio da vidiš, misliš da udaraš nisko, a po mome MIŠLJENJU si ispao glup(no offense). Kužiš? Bilo je mnogo drugih načina da se izraziš.

13 godina
neaktivan
Skidanje s Torrenta

Čuj još uvjek postoje stranice na kojima možeš naći piratski sadržaj, a tu nisu samo torrenti nego i razne stranice koje hostaju software na raznim cloud servisima. tako da ne vjerujem da će piratstvo samo tako nestati. S druge strane da je "ubojstvo" kat.cr-a dosta oštetilo torrent zajednicu, je...

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina

Ima i drugih jednako dobri, samo treba znat gdje ih tražit. Sakriješ se iza Tora, VPN i skidaš samo preko magneta ako te to toliko muči.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice