Servis www.nestali.hr

poruka: 5
|
čitano: 3.352
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Servis www.nestali.hr

Što mislite o dizajnu stranica ? Mislim za ozbiljan web servis namjenjen informacijama o nestalim osobama, da li se generička nasmiješena lišca s istockphotoa i jaka purpurna boja uklapaju u smisao stranice ?

Zašto uopće nasmiješena lica ??!

Još jedna stvar koja me zasmetala jest što su slike nestalih osoba minijaturne i u niskoj rezoluciji, pa mislim stvarno - ako tako nešto na ovoj stranici nije bitno ja neznam što je !

Drago G. moj omiljeni člankopisac ! <br/>Z-Admin Small Business CMS - http://www.z-admin.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Servis www.nestali.hr
zoran123456 kaže...

Što mislite o dizajnu stranica ? Mislim za ozbiljan web servis namjenjen informacijama o nestalim osobama, da li se generička nasmiješena lišca s istockphotoa i jaka purpurna boja uklapaju u smisao stranice ?

Dobro si primjetio. Ova nasmjesena lica su morbidna ako se uzme u obzir namjena stranice. To je kao da se pogrebno poduzece reklamira nasmjesenim licima prodavaca i nekog izmisljenog kupca lijesa/nadgrobnog spomenika.

Cijeli ton stranice je promasen.

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
17 godina
zoran123456 kaže...

Još jedna stvar koja me zasmetala jest što su slike nestalih osoba minijaturne i u niskoj rezoluciji, pa mislim stvarno - ako tako nešto na ovoj stranici nije bitno ja neznam što je !

Iako i meni idu na zivce te stock slike... mislim da je svakako bolja nasmijana od npr. ove (Konc logor, vukovar 1991): 

ASDASD ASDASD
 Uglavnom, razumio sam sto si htio reci... 

I am creationist. I believe man created god.
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Iako i meni idu na zivce te stock slike... mislim da je svakako bolja nasmijana od npr. ove (Konc logor, vukovar 1991):

Zasto uopce stavljati ikakve slike osim fotografija nestalih osoba? Ova iz Vukovara je malo ekstrem, ne bih niti nju stavio, ali bogami niti nasmjesena lica.

Samo jednostavan, ozbiljan dizajn bez razigranih boja, koji odgovara tematici kojom se sajt bavi. Zar je to problem?

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
15 godina
neaktivan
Servis www.nestali.hr

Vidi stvarno, zaglavlje kao da reklamiraju neko učilište.

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice