Recenzije igara

poruka: 27
|
čitano: 10.276
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Recenzije igara

Jedna od stranica koju redovito posjećujem ,vjerojatno je dosta ljudi čulo za nju,tko nije nek pogleda,radi se o igrama (i svim mogućim vjestima o njima) - www.gamespot.com

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Recenzije igara

Osobno preferiram tekstove kolega s Eurogamera. Mnogi kazu da pisu na pretenciozan nacin, ali nitko ne moze osporiti da su im mnogi tekstovi iznimno zabavni - skoro kao moji! Belji se

Work is for people who suck at video games.
17 godina
neaktivan

Ja inace znam nekad samo procitati koje domace recenziste, ali najcesce sebi stvaram odmah vlastiti dojam. Inace dok je jos GameLimit bio "ziv" - smlc, eZine za koji sam pisao, najcesce sam njega citao :D ono, nekad po 3 puta, hehe :D

Ali sad je dead, ustvar pokrenuo ga je neki n00b, ali dream team se raspao :D

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
17 godina
neaktivan
Recenzije igara

Ja sam sam svoj recezent posto uvijek rado cujem tudze misljenje i pogledam komentare ljudi s nForce-a o nekoj igri opet je naravno najbitnije sto ja mislim makar igra dobila i 100% na gamespotu ;)

Beer: Helping ugly people have sex since 1862!

0 0 hvala 0
17 godina
Recenzije igara

gamespot je odlična stranica, a često posječujem i teamxbox.com (samo za xbox, ali stvarno odlična stranica)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Malo sam prošvrljao po tom Eurogameru i mislim da mi i dalje Gamespot ostaje no. 1, prvenstveno radi lakšeg pretraživanja

17 godina
neaktivan
Recenzije igara

Evo da se i ja pridružim ovoj temi, stranica koju ja osobno najviše posvećujem je

http://www.gamezone.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Recenzije igara

Meni najdraža : http://www.gamershell.com/ ima svega i svačega.

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Recenzije igara

inače ne čitam baš recenzije igara na netu, ali kad čitam ond je to na www.bug.hr

Nisam se potpisao!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Recenzije igara

Ma ja se ne zamaram recenzijama jer je to cista sminka jednostavno nadzite gameplay od igrice i ako vam se svidi nabavite je nemojte gledat trailere jer su i oni sminka pogledajte na primjeru hellgate london covjek bi rekao da je igrica predobra dok je ne proba zanemarimo dosadan gameplay vec pogledajte mali miliun bugova sta ima ta igrica...

0 0 hvala 0
17 godina
hdiablo kaže...

Ma ja se ne zamaram recenzijama jer je to cista sminka jednostavno nadzite gameplay od igrice i ako vam se svidi nabavite je nemojte gledat trailere jer su i oni sminka pogledajte na primjeru hellgate london covjek bi rekao da je igrica predobra dok je ne proba zanemarimo dosadan gameplay vec pogledajte mali miliun bugova sta ima ta igrica...

zato je najbolje igrati demoe (tu uskače bug dvd za one bez flata)
17 godina
neaktivan
Recenzije igara

ja imam flat no lakse mi je pogledat gameplay film nego skinit demo od jednog ili vise gb.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Recenzije igara

Sto se tice toga, Google mi je najbolji prijatelj :P

"<Ime igre> review" uvijek najbolje sluzi, hehe.. Ali moram priznati, najcesce citam GameSpot recenzije jer su najkvalitetnije i najobuhvatnije.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Recenzije igara

I ja najviše posjećujemgamespot, a i mislim da je to najpoznatija stranica za igre i takve stvari!

"The King Of The Computers"

0 0 hvala 0
17 godina
Recenzije igara

prije sam recenzije uvijek čitao u Hackeru i Bugu, a sada ih čitam ili u Bugu ili na GamesMasteru, a vrlo često i na http://www.gamer.hr

to je naša ekipa i pratim ju otkako postoji ta stranica i mislim da su sasvim OK! recenzije ne čitam prevenstveno samo zato da vidim šta netko misli o nekoj igri i da li ju vrijedi odigrati, nego jer volim saznati gotovo o svakoj novoj igri o čemu se radi, kakva je, za šta je, šta se može očekivat i tako to - dakle, volim i želim biti upućen u svijet igara; nije mi ni na kraj pameti igrati ili isprobavati sve te igre, samo da bih dobio uvid u to - baš za to su tu recenzije :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Recenzije igara

Bug je jako dobar, ali ja preferiram gamespy.com; Gamespot sam 'prestao citati' otkad su dali otkaz onome uredniku...

Gigabayte P35-DS4|| C2D E6420@ 2.13ghz|| 3gb Kingmax 800mhz|| Gainward 8800gts 640mb|| Corshair HX520|| HDD Seagate320Gb, 16mb ||LCD 19" Samsung 931BF

0 0 hvala 0
17 godina

Jedna usudio bih se reći od najboljih domačih Gaming stranica vezana je uz najnovije vijesti iz svijeta igara, te hardwarea. Napominjem kako su vijesti prenošene sa 2gih stranica, a ne iz strogo autorovih iskustava jer je stranica neprofitabilna i radi u principu čistog i jednostavnog pronalaska svih trenutnih igračih aktualnosti na jednome mjestu...kliknite nećete pogriješiti

http://www.galaxy.hr/

17 godina
neaktivan

Za sve ljubitelje MMORPG-ova i svih vrsta multyplayera:  

---> http://www.mmorpg.com/

Enjoy!

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Recenzije igara

uglavnom na www.ign.com imaju dobre video recenzije

Ken leeeee

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Recenzije igara

Guba mi je čitati recenzije da vidim koliko svoje domišljatosti, odnosno sebe autor da za taj tekst...njegovu umijeće napisane recenzije.

Skupljam Kinder-jaja!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gamespot i IGN sigurno.

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
17 godina
Recenzije igara

Dobra stranica je i www.gamefaqs.com

Ima sve od igrica pa cak i do datuma kada izlazne nove

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Recenzije igara

Da, gamespot i ign, jedni od prvih koje posjetim, to su i svijetski poznati sajtovi, reference ostalih sajtova. Ali ima sigurno jos par drgih sajtova koji su tu negdje, samo je pitanje tko vise sta preferira. U biti ima stvarno dobirh sajtova, samo treba potrazit, stavit u bookmarke i redovito posjecivat Belji se

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Recenzije igara

gamespot je jedina stranica koju posjecujem za igre.

I ne treba mi vise niti jedna druga.

Sve vezano za igre, datumi izlaska,gameplay flmovi,linkovi za patcheve i traileri su tamo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Recenzije igara

Ja isto posjecujem gamespot ali mi se cini da su malo korumpirani i da u ocjenu ulaze i druge stvari poput placenih reklama a to mi se ne svida jer nekim losijim igricama daju predobre ocjene samo zato sto su im platili reklamu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Recenzije igara

Pa to je opce poznato...skoro svugdje, a pogotovo se to vidi na gamespotu. Pa znas i sam da je jedan od glavnih urednika ili sta vec letio zato sto je kane i lynchu dao malo ucjenu. Ma smijalica!

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ma samo neka probaju da vidite kako će se hakeri počet inatiti brzinom svijetlosti će otključavat sve koje se mora kupit

zašto dat za nešto 20000n ako možeš dobit za 25kn
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice