Problemi sa dostavom zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.662
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problemi sa dostavom

Pozdrav,

Da li itko od vas koji kupuju preko neta ima problema sa dostavom iz Kine?

Naime, već nekoliko godina uredno kupujem preko ebay-a i do zadnjih 4 mjeseca nisam ima nikakvih problema.

Stvari su uredno stizale, neke brže neke sporije, ali uvijek u roku od 2 mjeseca. U zadnja 4 mjeseca imam 4 prozivoda iz Kine koji mi nisu stigli. Dobio sam povrat novca cak i nakon istekao Ebay protection jer je prošlo više od 45 dana, ali nije stvar u tome. Više ne znam da li da naručujem iz Kine jer ovo je već smiješno. Ne vjerujem da me žele prevariti jer nemaju nikakve koristi od toga. Da li je ovo sa ulaskom u EU to sve zakompliciralo? Još jedna stvar koja mi je pala na pamet je poštar. Baš u to neko vrijeme, poštar koji je radio cijelog mog života je otišao u mirovinu i sad se izmjenjuju razni poštari. Da li je moguće da oni krivo nose? Pitao sam u pošti, ali oni imaju evidenciju samo za zadnjih 5 dana...

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problemi sa dostavom
Kezo kaže...

Pozdrav,

Da li itko od vas koji kupuju preko neta ima problema sa dostavom iz Kine?

Naime, već nekoliko godina uredno kupujem preko ebay-a i do zadnjih 4 mjeseca nisam ima nikakvih problema.

Stvari su uredno stizale, neke brže neke sporije, ali uvijek u roku od 2 mjeseca. U zadnja 4 mjeseca imam 4 prozivoda iz Kine koji mi nisu stigli. Dobio sam povrat novca cak i nakon istekao Ebay protection jer je prošlo više od 45 dana, ali nije stvar u tome. Više ne znam da li da naručujem iz Kine jer ovo je već smiješno. Ne vjerujem da me žele prevariti jer nemaju nikakve koristi od toga. Da li je ovo sa ulaskom u EU to sve zakompliciralo? Još jedna stvar koja mi je pala na pamet je poštar. Baš u to neko vrijeme, poštar koji je radio cijelog mog života je otišao u mirovinu i sad se izmjenjuju razni poštari. Da li je moguće da oni krivo nose? Pitao sam u pošti, ali oni imaju evidenciju samo za zadnjih 5 dana...

Trenutno imam još dvije isporuke od različitih pošiljatelja iz Kine na koje čekam već duže vrijeme.

Također je i meni prošlo ovih 45 dana za Ebay protection, jedan pošiljatelj je na "claim" odgovorio da pričekam još 10-15 dana

pa da mu se onda opet javim ako u međuvremenu ne dođe (gumeni cover za Wii U gamepad),

a drugi je poslao novu pošiljku (zaštitna folija za touch screen).

Do 1.7. su mi prijašnje isporuke dolazile unutar 20-30 dana od otpreme iz Kine, očito je da nešto zapinje - gdje tko zna {#}.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice