Problem s youtubeom i flash playerom

poruka: 4
|
čitano: 2.844
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ovako,problem je u tome što kada odem na youtube videi mi štekaju ali previše štekaju skoro da i nemogu pogledat video.Nije do mreže to je 100 posto,i ja sam mislio da je problem u adobe flash playeru,i uninstalirao sam desetku i krenuo 11-icu instalirat i nije se moglo skinuti.I sada uopće ne mogu gledati videe,skinuo sam verziju 10.3 i opet ne će jer trebam neki plugins...ljudi poludit ću ako ikako možete pomoć,pomagajte...ja mislim da trebam skinuti stariju verziju adobe-a,ali ne mogu nigdje nać....

hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koji browser koristis?

pokusaj sa nekim drugim.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem s youtubeom i flash playerom
MothafuckaJones kaže...

Ovako,problem je u tome što kada odem na youtube videi mi štekaju ali previše štekaju skoro da i nemogu pogledat video.Nije do mreže to je 100 posto,i ja sam mislio da je problem u adobe flash playeru,i uninstalirao sam desetku i krenuo 11-icu instalirat i nije se moglo skinuti.I sada uopće ne mogu gledati videe,skinuo sam verziju 10.3 i opet ne će jer trebam neki plugins...ljudi poludit ću ako ikako možete pomoć,pomagajte...ja mislim da trebam skinuti stariju verziju adobe-a,ali ne mogu nigdje nać....

hvala unaprijed!

Pokušaj ih gledati u HTML5 formatu, još uvijek je u beta fazi ali ništa te ne košta isprobati. Ako ne funkcioniše, vrati se na Flash.

www.youtube.com/html5 i u dnu stranice Join the HTML5 trial.

17 godina
neaktivan

Sad sam slucajno naletio na ovaj post i napokon nasao na rijesenje na problem koji me muci jaako jako dugo..dakle iskljucio sam HTML5 (nisam ni znao za to) i sad napokon normalno radi.

I dalje je ogroman CPU usage al navikao sam se vec na to..sad barem mogu normalno sve gledat i ne raspada mi se sve kao do sada

Hvala za ovo..tko zna..mozda pomogne jos kome :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice