Problem sa YouTube kanalom

poruka: 7
|
čitano: 2.239
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
offline
Problem sa YouTube kanalom

Danas sam ušao u svojoj YouTube kanal i želio sam komentirati 10-ak videozapisa sa kanala na koje sam pretplaćen. Kada sam došao do, možda, desetog videa, primijetio sam da moji komentari ne ostaju zabilježeni. Ne mogu ih vidjeti, a ne piše u broju komentara da ih je vlasnik kanala primio. Mislio sam da je do konekcije, pa sam upalio-ugasio tipku na produžnom kabelu, ponovno ušao u svojoj YouTube kanala nakon nešto manje od sat vremena od nastanka problema i situacija je i dalje ista. Napominjem da nikada nisam ostavljao uvredljive ili na bilo koji način diskriminirajuće komentare, kao ni one koji su protivni pravilima platforme i moralnim načelima čovjeka kao osobe.

 

Ista situacija mi se dogodila, čini mi se, dva puta do sada. Prvi put je kratko trajala, nazovimo ju, zabrana komentiranja. Drugi put nešto više, oko 15-ak sati. Da li netko zna u čemu je problem i kako ga mogu riješiti, te li će se problem riješiti sam od sebe kao u prethodna dva slučaja?

 

Ono što bih još želio napomenuti je to da sam pretplaćen na, otprilike, 900 kanala. Da, znam, puno je to kanala, ali što ću, volim dati podršku kanalima koji mi se sviđaju. Međutim, iz nekog razloga piše mi da sam pretplaćen na nešto više od 600 kanala. Kada se preplatim na neki kanal, ne ostane mi da sam pretplaćen (crveni gumb ti trebao biti sive boje i trebalo bi pisati da sam pretplaćen), ali redovno dobijam obavijesti. 

 

Još jedna stvar. U zadnje vrijeme imao sam probleme prilikom prijave na YouTube kanal. Vjerojatno je konakcija ila u pitanju, ali jako sporo sam ulazio u kanal prilikom prijave, te mi se znalo dešavati da mi izbaci error, u smislu da je nešto krivo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2021 13:40 (zombie).
 
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Problem sa YouTube kanalom

Samo da javim da se problem ponovno sam od sebe riješio oko 14 sati, da bi se ponovno pojavio prije pol sata. U međuvremenu sam razmijenio oko 20-ak komentara. Fakat nitko ne zna u čemu je problem?

 
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Problem sa YouTube kanalom

Je li moguće da od toliko profesionalaca iz struke nitko ne zna u čemu bi mogao biti problem?

 
0 0 hvala 0
10 godina
offline
Problem sa YouTube kanalom

To ti se desava zato sto vlasnik kanala ima filter i prvo on procita poruku i onda odluci da li da pusti. Tak i ja radim na svom kanalu.takoder debilima onemogucim komentiranje skroz i spamerima isto.takoder imas opciju hide user from channel itd.. znaci napises komentar i ode odma u filter i  kada ga vlasnik odobri komentar postane vidljiv. Ljudima koji stalno nesto komentiraju yt automatski stavlja sve poruke prvo u filter.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Problem sa YouTube kanalom

Vlasnik kanala sigurno nije uključio filter, jer sam do nekoliko sati imao odličnu komunikaciju sa njim, ali sada jednostavno ne mogu ostaviti komentar. I onda to prestane, pa se ponovno pojavi. Na Youtubeu sam dvije godine, ali ovo još nisam doživio u ovom opsegu.

Da, slažem se da debilima treba isključiti opciju komentiranja. 
Za ovo zadnje je moguće, ali ne vidim svrhu toga ako komentari nisu diskriminirajući, uvredljivi ili van teme videa.
 
0 1 hvala 0
10 godina
offline
Problem sa YouTube kanalom

Meni nekad yt sam stavlja neke osobe u filter mada nisu nis lose napisali i onda moram odobrit komentar..yt po svom algoritmu to odlucije.. pitaj vlasnika kanala da pogleda u filter poruka koje je yt zaustavio

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Problem sa YouTube kanalom

Hoću, hvala.

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice