Problem UPLOAD-a na PARTIS-u

poruka: 50
|
čitano: 43.939
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Problem UPLOAD-a na PARTIS-u
APazinjan kaže...

Samo da kažem da uskoro slijedi redizajn moje stranice. Također ću dodati puno toga i poraviti pokvareno. A također u ponudu uskoro dolaze partis računi, a kasnije i drugi sa već napumpanim ratiom. Biti će jeftiniji nego klasični upload ;)

Zainteresirani me već sada moggu kontaktirati na pm ;)

apazinjanan is on the FIRE!! yeah 

★★★★★
14 godina
neaktivan

...ja sam to riješio sa APazinjanom...dakle uplatio sam mu 30 kn na račun i u roku od 24h sam dobio 100 Gb uploada na partisu....pošteno,sigurno i brzo...definitivno preporučujem..  peace.  :)

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Najbolje je gledati da skidas u pocetku kada je torrent aktivan, jest da ce ti sporo downloadovati ali ces zato dosta uploadovati, neki su dosta aktivni poslije nekog vremena a to su vecinom packovi filmova i igrica, kao i igrice od 5Gb i vise...

Evo kako ja dizem ratio na Partis-u, gledam sta je aktivno, ima stvari koje sam skinuo samo zbog uploada, sto necu koristiti, i prije par dana sam dobio status uploadera, pa dok uzmem seedbox onda cu da velike fileove uploadam a za sada samo jedan pack slika(posljednji torrent na listi), do prije neki dan sam se patio jer sam imao brzinu uploada od jadnih 192kbita (oko 24kb/s) a sada kada imam 512kbita(oko 60kb/s) uploadujem po 3-4GB/dan...

Dobio sam i ja na pocetku 3 upozorenja zbog ratia, nisam bio upucen u to, mislim da je 4 ili 5 ban ali uspio sam na vrijeme skontati i izvuci se :D

torrenti torrenti
upload upload
http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

registrirao sam se na partis i nije mi dosao onaj email...probao sam jos jednom poslati ali pise da je vec poslan a nema emaila u posti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DinoIX kaže...

registrirao sam se na partis i nije mi dosao onaj email...probao sam jos jednom poslati ali pise da je vec poslan a nema emaila u posti...

Pogledaj da ti nije mail stigao u SPAM folder.

11 godina
neaktivan

imam gmail,a tamo nema spam foldera ili sam u krivu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DinoIX kaže...

imam gmail,a tamo nema spam foldera ili sam u krivu?

U krivu si. Gmail ima SPAM folder, zove se Neželjena pošta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 18:28 (Marko :D).
11 godina
neaktivan

e hvala ti :D

uopce nisam gledao..pise ispod vise i tamo unutra ima nezeljena posta..hvala jos jednom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nema na čemu.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Stiglo mi danas par onih upozorenja za nisko razmerje...skinuo 10 Gb, a nisam uploadao ništa, pa me sada zanima koje torrente da skinem i ostavim sedat da bih se popeo na tih 10 Gb uploada najbrže,one koji imaju najviše peers, one freeleech?hvala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 14:04 (osvit).

0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam recimo skinuo 30GB pack serije Sopranos i za taj torrent uvijek znaš da će netko skidati i s njim si ratio održavam. Tako si nađi isto neki torrent za popularnu seriju i brzo ćeš uploada natući.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

imate piratebay,kickass itd, a vi skidate preko tih balkanskih smecarskih stranica.

www.mmo-balkan.com
17 godina
neaktivan
TheThing kaže...

imate piratebay,kickass itd, a vi skidate preko tih balkanskih smecarskih stranica.

ma znaš ti šta, serem ti se u čarapu

11 godina
protjeran

Trošite vaš jadni balkanski upload na te stranice kao da vam kruha davaju.... i to kad uplodaš nemožeš ništa ni gledat video na youtube niti igrat online igre..

www.mmo-balkan.com
15 godina

Što tebe zaboli uopće koliko tko uploada i kamo uploada? Na ovom forumu su se u zadnje vrijeme sami dosadni pametnjakovići nakotili.

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Problem je taj što se ja osjećam sigurnije na privatnom trackeru nego na piratebayu, kickass itd. Čitao sam na nekim forumima, a i uvjerio sam od ljudi koji su popušili kazne skidajući nelegalno sa tih stranica, uđu ti u pc preko ip adrese i eto ti veselja.

0 0 hvala 0
15 godina
razer1911 kaže...

Problem je taj što se ja osjećam sigurnije na privatnom trackeru nego na piratebayu, kickass itd. Čitao sam na nekim forumima, a i uvjerio sam od ljudi koji su popušili kazne skidajući nelegalno sa tih stranica, uđu ti u pc preko ip adrese i eto ti veselja.

Baš tako a i tamo se neće dogoditi da ti mjesec dana star torrent ostane bez seedera. Kad izađe neki pack serija, filmova ili igra od 30+ GB odmah piči full brzinom od početka do kraja. Daj ti jedan novi torrent tolike veličine skidaj full brzinom sa javnog trackera. Moš' mislit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 17:39 (vrinho).
15 godina
odjavljen

Na pirate bayu i kickassu nema nekih domaćih stvari koje ima na partis.si.

Osim toga, kad na kickassu tražim filmove, uglavnom su u mp4 formatu, pa ih moram konvertirat za gledat na dvd playeru...ove filmove šta sam skidao s partis.si su većinom bili avi, pa ih ne moram konvertirat. 

Gdje vi skidate filmove, ali da su avi, ne mp4 format?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TriP kaže...

...ja sam to riješio sa APazinjanom...dakle uplatio sam mu 30 kn na račun i u roku od 24h sam dobio 100 Gb uploada na partisu....pošteno,sigurno i brzo...definitivno preporučujem..  peace.  :)

e umro sam, kad sam vidio ovo hahahhahaha

ovo je ko da čitam one dojave na internetu, što sami prave svoje profile i hvale se 

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 20:22 (razer1911).
11 godina
protjeran

bilo bi ti bolje da si kupio 3 bureka nego dao pare nekome tko ima free net na faksu^^ Da sam znao otišao bi popit kavu i zaradio 30kn u roku sat vremena :)

www.mmo-balkan.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice