Problem s ucitavanjem stranica

poruka: 9
|
čitano: 4.069
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Pozdrav. Imam problem s ucitavanjem stranica.Kad upisujem rijeci u google automatski mi pronae stranice ali kad pokusam otvoriti bilo koju od ponudenih stranica ne moze otvoriti tj. beskonacno ucitava stranicu. Probao sam sa raznim browserima ali uvijek isto.Mislio sam da je problem u ruteru ali mobitel preko wirelesa ucitava uredno.Ako netko zna u cemu bi mogao biti problem bio bih zahvalan.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem s ucitavanjem stranica
https://support.opendns.com/entries/38001040-Windows-7

Probaj prvo to podesit pa javi rezultat.
Iako bi ti preporucio da ocistis racunalo virusa.
Recimo da preskeniras s MBAM
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
10 godina
neaktivan

Podesio sam te postavke ali nema pomaka. Operativni sustav je windows xp ali te postavke su iste. Preskenirao sam sistem sa Avastom ali ne pronalazi nista.

0 0 hvala 0
16 godina

-Avast nije MBAM (+Spybot S&D), ako ništa nije pronađeno to ne znači da nema nego da nije pronađeno, možda...

-ponekad ISP ima problema sa svojim serverima, u DNS 1. upiši 8.8.8.8 (2. može ip routera npr 192.168.1.1 ovisi koji ISP..).

btw, probaj u CMD ''ping google.com'' i ''ping 8.8.8.8'' (može i za svaku web stranicu npr tportal.. i njihov ip

-počisti browser cache, resetiraj ga.. (svjedeno koji, google + riječ i imaš howto).

-provjeri hosts listu ili blokiranje u browseru, AVu i sl.. neki utils koji štiti paranoično ili malware može to promijeniti.

-XP je službeno mrtav, updateovi sistema, verzija browsera bit će sve gore.. razmisli o drugom OSu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
10 godina
neaktivan

Reinstalirao sam browser te pokusao sa vise browsera ali uvijek isto. Od dodataka imam instalirano ad block. Avast ne pronalazi nikakve viruse jedino mi izbacuje poruku da je u browseru instaliran ask.com toolbar i kad mu oznacim da ga obrise onda izbaci poruku da komp nije spojen na net a net radi.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, ja san odabra u ovaj topic pisat jel nisan moga nac nikakvi prikladniji. Stvar je u tome da se ja pokušavan prijavit na svoj mail, i siguran san 99% da znan password i username al jednostavno neće da mi se prijavi. To je neki stariji e-mail, napravljen na net.hr, i čak san prova stisnut ono "zaboravljena lozinka" ali i dalje ništa. Ja stvarno neznan u čemu je problem, pa evo, ako neko ima bilo kakvu ideju kako da ja uđen u taj svoj mail bio bih zahvalan da mi kažete. Hvala. 

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Na nekim servisima ako se ni jednom u 365 dana ne logiras obrisu ti racun. Neznam dal je tako na net.hr ali predpostavljam.
Jesi li se logieo u proteklih godinu dana?
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
12 godina
protjeran

Na net.hr ako servisu nije pristupano više od 100 dana dolazi do nepovratnog brisanja.

http://www.net.hr/uvjeti_koristenja/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A izgleda da je onda prošlo tih sto dana...nema veze, fala ljudi  

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice