Problem sa Samsung galaxy s gt-i9000

poruka: 4
|
čitano: 2.115
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Imam ovaj mob ( Samsung galaxy s gt-i9000 ) nekoliko mjeseci je da nije nov :D problem je što je spoji sa  modemom SAGEMCOM F@st 1704 preko wi fi-a i sve u redu ali neće na internet dali neko  imo ovakih problema ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Molim da mi netko pomogne u mojem problemu pri povezivanu mob. sa PC-ijem preko samsung kies-a.

Na PC su Windiws 8.1 i najnovija verzija kies-a. Kad spojim mob. na PC aktivira se kies i dobijem poruku da trenutni način povezivanja  kies ne podržava ( ali ni PC studio 3).

Što mi je činiti?

Želim mob vratiti na tvorničke postavke , ali prije toga sačuvati neke podatke.

Hvala svakome tko se uključi u pomoć.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kies voli radit probleme, ja sam odavno odustao od njega jer mi je zapeo negdje na pola update-a stock androida i to bas na i9000, pa sam se nakon toga okrenuo iskljucivo custom rjesenjima...

kad spojis mob na PC probaj odabrat neki drugi nacin spajanja osim Kies-a, trebao bi ti nuditi Storage mod, tj. da mob PC vidi kao najobicniji storage (usb stick, vanjski hdd...)

ili napravit backup (skopirat podatke) na microSD karticu, ili na neki online cloud servis..

btw. malo fulan podforum, postoji tema za i9000 u podforumu Mobiteli, samo nije aktivna vise...ipak se radi o mobitelu koji je vec u (zasluzenoj) mirovini.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2015 10:13 (Toni2000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa Samsung galaxy s gt-i9000

Hvala Toni2000

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice