Imam ovaj mob ( Samsung galaxy s gt-i9000 ) nekoliko mjeseci je da nije nov :D problem je što je spoji sa modemom SAGEMCOM F@st 1704 preko wi fi-a i sve u redu ali neće na internet dali neko imo ovakih problema ?
Imam ovaj mob ( Samsung galaxy s gt-i9000 ) nekoliko mjeseci je da nije nov :D problem je što je spoji sa modemom SAGEMCOM F@st 1704 preko wi fi-a i sve u redu ali neće na internet dali neko imo ovakih problema ?
Molim da mi netko pomogne u mojem problemu pri povezivanu mob. sa PC-ijem preko samsung kies-a.
Na PC su Windiws 8.1 i najnovija verzija kies-a. Kad spojim mob. na PC aktivira se kies i dobijem poruku da trenutni način povezivanja kies ne podržava ( ali ni PC studio 3).
Što mi je činiti?
Želim mob vratiti na tvorničke postavke , ali prije toga sačuvati neke podatke.
Hvala svakome tko se uključi u pomoć.
Kies voli radit probleme, ja sam odavno odustao od njega jer mi je zapeo negdje na pola update-a stock androida i to bas na i9000, pa sam se nakon toga okrenuo iskljucivo custom rjesenjima...
kad spojis mob na PC probaj odabrat neki drugi nacin spajanja osim Kies-a, trebao bi ti nuditi Storage mod, tj. da mob PC vidi kao najobicniji storage (usb stick, vanjski hdd...)
ili napravit backup (skopirat podatke) na microSD karticu, ili na neki online cloud servis..
btw. malo fulan podforum, postoji tema za i9000 u podforumu Mobiteli, samo nije aktivna vise...ipak se radi o mobitelu koji je vec u (zasluzenoj) mirovini.
Hvala Toni2000