Problem s mailom

poruka: 2
|
čitano: 656
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s mailom

Eto, imam jedan problem s mailom koji me već lagano počeo živcirati. Imam otvoren mail na yahoo neke tri godine. Prve dvije godine mail je radio bez problema, ali se prije nekoliko mjeseci počelo događati ovo: Otvorim stranicu za prijavu i upišem točan ID i password i mail se ne otvara, nego me vraća ponovno na stranicu za prijavu. To se događa već nekih 7 mjeseci u različitim vremenskim razmacima. Npr. najprije se to događalo gotovo svaki dan, a zatim svaki tjedan, ponekad svaka 2-3 dana, a po ljeti je radio normalno gotovo mjesec i pol dana. Kad me vrati na stranicu za prijavu, kliknem za pomoć, odgovorim na sigurnosna pitanja i ponude mi da promijenim šifru. Tek kad promijenim šifru, mogu otvoriti mail. Vec sam dvadesetak puta mijenjala šifruMršti se, pa bih zamolila nekoga da mi objasni o čemu se točno radi, jer meni nije ništa previše jasno. Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s mailom

Da li samo ti znaš znaš šifru,tj.da li postoji način da netko drugi sazna za tvoju šifru?Koji browser koristiš i da li si probala očistiti cookije?

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice