Problem s MAIL-om , POMOC

poruka: 9
|
čitano: 2.228
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Mail

Trebam pomoc oko mail-a , kad odem na hotmail.com da se ulogujem na svoj mail izbaci mi AVAST prvu sliku (blu175) i to par puta i ne mogu nista drugo kliknut, niti otvorit neki mail niti izaci s maila... a kad udem na svoj drugi mail isto na toj stranici izbaci mi drugu sliku (dub120)...

Skenirala sam laptop i s AVASTOM i Malwarebytesom i sve je cisto.. prvi put mi ovo dolazi i ne znam u cemu je problem molim pomoc jer mi mail ne funkcionira a sve mi je na njemu..

Slika 1. Slika 1.
Slika 2. Slika 2.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

probaj disable avast

Current : desireHD S-OFF - unlocked - JellyTime rom | Old : EVO 3D, Nexus , Iphone 4S ,One X, GTi9300,XPERIA S

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Problem s MAIL-om , POMOC

Kako da ga disable? Imala sam instaliranu ugradnju Internet Security u Avast pa sam ga sad uninstalirala i instalirala bez njega.. obican avast.. ali i dalje je isto.. sad se pokazuje ova slika kad kliknem neki drugi link na netu.. stvarno ne znam sta je to, virus ili ..

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 15:14 (HClassic55).
13 godina

dolje desno u taskbaru imas ikonu od avasta ? desnu tipku na nju i disable ga ili otvori avast control panel i tamo ga probaj iskljucit

Current : desireHD S-OFF - unlocked - JellyTime rom | Old : EVO 3D, Nexus , Iphone 4S ,One X, GTi9300,XPERIA S

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Onemogucila sam na 10 min i probala uc u mail i ne javlja se vise pogreska... dok takodjer u Windows Live Mail koji je kao ikona instaliran na kompu mogu uc i s njim bez pogreske... javlja gresku samo kad udem na hotmail.com s ukljucenim Avastom..

13 godina

znaci problem rjesen ? avast i ostali imaju svoje musice , tipa ovoga , blue screen i slicne gluposti , naravno potrebno je imati antivirus . Kad uhvatis vremena uninstall avast i probaj komp skenirat sa AVIRA . 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Aviru sam takodjer imala ali je dosta spor komp bio, a s avastom nemam taj problem.. ali kako mi govore da je AVIRA bolja od njega??? :)

13 godina

da avira zauzima malo vise resursa ali i ima malo bolju detekciju virusa

1 0 hvala 1
13 godina

To ti Avast javlja kako je on nesta rijesio i kako je on zakon;tipa ono,ja sam to okrio ja sam super,biti cu ti jos bolji ako me kupis i imas full verziju!{#}

Te njegove musice,kako je kolega gore rekao,ja ne toleriram i nikome ga ne preporucujem!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice