Hosting je kod Inside.hr i problem je što stranica koja je na njemu jedno vrijeme radi dobro i onda se u intervalima javljaju problemi s brzinom rada do toga da se ne može uopće otvoriti. U isto vrijeme ni webmail ne radi. Stranica je radila na drugom hostingu bez problema tako da gotovo sigurno nije problem do nje.
Slao sam više puta upite korisničkoj podršci, koja brzo odgovara na upite, ali problem traje stalno, nekih mjesec dana. Prvo su savjetovali da pređemo na linux jer bolje paše PHP+MySqlu (joomla je u pitanju) od windows hostinga, međutim problem je ostao isti.
Zatim su rekli kako su imali problema s ddos napadima, ali da bi trebalo sad sve radit, međutim problem je i dalje tu. Sad su mi rekli da nije problem u stranici nego da server konsantno blolira IP adresu s koje ja kao pristupam stranici 
Šta vi mislite o tome i da li je najbolje promjenit hosting jer je stranica od firme i nema smisla da svaki par sati ne radi.
BTW. nisam ja radio stranicu, tako da ne mogu garantirat ništa za nju, ali ponavljam da je radila i dalje radi na drugom hostingu koji je služio kao mjesto za razvoj s tim da je ovdje baza nešto veća, ali su problemi bili i prije.