Problem sa google chrome

poruka: 5
|
čitano: 3.632
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa google chrome

Evo ovako, ako mi možete pomoći, na svom računalu kad upalim chrome, mi otvori moju homepage kao i uvijek kao početnu stranicu, ali kada želim otvoriti novi tab počelo mi je otvarati neku stranicu sa searchem nekim, a ja bi da bude kao i prije, da mi to ne otvara kao novi tab. E sad to se može isključiti ali samo na kratko, znači na chromeu kliknem u gornjem desnom uglu ''prilagodi i kontroliraj google chrome'' (mislim na one tri vodoravne crtice), tu odaberem ''prikaži pozadinske stranice(2)'' i tu mi otvori novi prozor- upravitelj zadacima, dva su žuta na njih, njih kliknem zatvori, i onda je sve ok, ali kad zatvorim chrome i ponovo ga upalim opet isti problem...ako netko zna o čemu pričam i zna pomoći, bio bi zahvalan...evo i slike, znači prva slika je kakvu ne želim, taj search , nego bi htio kao na drugoj slici.....

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 15:55 (gardelac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa google chrome

Pogledaj na slici pod postavke chrome-a-

1 1
2 2
3 3
Nenad
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa google chrome

a ovasko, što se tiče tvojih 2., 3. i 4. slike, početna stranica mi je OK, s njom nemam problema, nego samo s novim tabom, znači evo ti slike vezano uz tvoju 1. sliku...na dvije ti šaljem jer mi na jednu nije stalo...ma probao bio i uninstall chromea, pa novi install, radi dobro 2 dana, pa opet isti problem...

16 godina
neaktivan
gardelac kaže...

a ovasko, što se tiče tvojih 2., 3. i 4. slike, početna stranica mi je OK, s njom nemam problema, nego samo s novim tabom, znači evo ti slike vezano uz tvoju 1. sliku...na dvije ti šaljem jer mi na jednu nije stalo...ma probao bio i uninstall chromea, pa novi install, radi dobro 2 dana, pa opet isti problem...

Ja mislim da ti Avast možda on zeza. On obično blokiran ta internet dok to ne provjerava. 

Nenad
15 godina
neaktivan

A pogasio sam sva proširenja, sad je uredu...hvala Nello

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice