Evo ovako, ako mi možete pomoći, na svom računalu kad upalim chrome, mi otvori moju homepage kao i uvijek kao početnu stranicu, ali kada želim otvoriti novi tab počelo mi je otvarati neku stranicu sa searchem nekim, a ja bi da bude kao i prije, da mi to ne otvara kao novi tab. E sad to se može isključiti ali samo na kratko, znači na chromeu kliknem u gornjem desnom uglu ''prilagodi i kontroliraj google chrome'' (mislim na one tri vodoravne crtice), tu odaberem ''prikaži pozadinske stranice(2)'' i tu mi otvori novi prozor- upravitelj zadacima, dva su žuta na njih, njih kliknem zatvori, i onda je sve ok, ali kad zatvorim chrome i ponovo ga upalim opet isti problem...ako netko zna o čemu pričam i zna pomoći, bio bi zahvalan...evo i slike, znači prva slika je kakvu ne želim, taj search , nego bi htio kao na drugoj slici.....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a ovasko, što se tiče tvojih 2., 3. i 4. slike, početna stranica mi je OK, s njom nemam problema, nego samo s novim tabom, znači evo ti slike vezano uz tvoju 1. sliku...na dvije ti šaljem jer mi na jednu nije stalo...ma probao bio i uninstall chromea, pa novi install, radi dobro 2 dana, pa opet isti problem...
a ovasko, što se tiče tvojih 2., 3. i 4. slike, početna stranica mi je OK, s njom nemam problema, nego samo s novim tabom, znači evo ti slike vezano uz tvoju 1. sliku...na dvije ti šaljem jer mi na jednu nije stalo...ma probao bio i uninstall chromea, pa novi install, radi dobro 2 dana, pa opet isti problem...
Ja mislim da ti Avast možda on zeza. On obično blokiran ta internet dok to ne provjerava.
A pogasio sam sva proširenja, sad je uredu...hvala Nello