Problem sa firefoxom zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.724
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Problem sa firefoxom

Pozdrav!imam problem sa firefoxom,pri pokretanju videa sa youtubea i drugih izvora firefox prestane raditi(slika ostane na ekranu ali ništa na njemu vise nemogu raditi,izlazim iz njega sa ctrl-alt-delete),također kada pišem poruke na forumu desi se taj problem.ako netko zna u čemu je caka,molio bi da mi pomogne.hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa firefoxom

probaj resertirat browser... odi u start > run > %appdata% > obriši folder s firefoxom

EDIT : i daj malo e http://www.bug.hr/forum/search/topic/?txt=Firefox+problem&ss=t&sa=&t=116122&f=40&sort=act -.- 

''Kad sam bio mlad, vjerovao sam da je novac najvažnija svar u životu. Sad kad sam ostario - to znam.'' - Oscar Wilde
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 13:27 (Luli).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Problem sa firefoxom

Očisti Povijest,kolačiće i cache sa CCleanerom

EDIT:Onemogući nepotrebne dodatke...

Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 13:32 (Marko :D).

0 0 hvala 1
14 godina
Problem sa firefoxom

deinstaliro sam firefox,obrisao folder gdje je instaliran,u appdata-u obrisao sve od firefoxa,pročešljo komp sa ccleanerom.instaliro novi firefix,pokrenuo na youtubeu video i opet isti problem.mora da sam nešto preskočio u brisanju.imate kakvu ideju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa firefoxom
Tomy Lee kaže...

deinstaliro sam firefox,obrisao folder gdje je instaliran,u appdata-u obrisao sve od firefoxa,pročešljo komp sa ccleanerom.instaliro novi firefix,pokrenuo na youtubeu video i opet isti problem.mora da sam nešto preskočio u brisanju.imate kakvu ideju?

Skini Chrome i probaj sa njim...

14 godina
Marko :D kaže...
Tomy Lee kaže...

sa njega i pišem sada,on radi normalno.na firefox sam naučio jer sam ga cijelo vrijeme koristio,neda mi mira

15 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...
Tomy Lee kaže...

sa njega i pišem sada,on radi normalno.na firefox sam naučio jer sam ga cijelo vrijeme koristio,neda mi mira

Meni firefox stalno baca ''Ne Reagira'' i zato koristim Chrome...

14 godina
Tomy Lee kaže...
Tomy Lee kaže...

Meni firefox stalno baca ''Ne Reagira'' i zato koristim Chrome...

izgleda da ču ga i ja odsada koristiti.hvala ti na savjetima.pozdrav

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice