Problem sa browserima

poruka: 5
|
čitano: 1.941
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem sa browserima

Prije svega pozdrav svima,naime u posljednje vrijeme imam problem sa ocitavanjem web stranica na internetu na svim browserima.

Nece da mi ulazi na odredjene sajtove,na facebook do prije neki dan nije niko mogao da udje osim mene,a sada ni ja ne mogu da udjem.

Ja mislim da je to neki virus u sistemu.Postavicu par slika pa mozda nekome bude jasnije.Znaci ne radi se samo o facebooku nego i jos hrpa sajtova {#}

Pored ovoga jos mi izbacuje isto na svim browserima kada zelim da udjem na neki sajt da konekcija nije sigurna i da moram napustiti.Nadam se da ce neko uspijeti da mi odgonetne na moj problem,nadam se da necu morati rusiti sistem iznova,pozz

Facebook log Facebook log

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa browserima
montypython kaže...

Ja mislim da je to neki virus u sistemu.

Za početak update pa scan mbam-om.

13 godina
neaktivan

Ja ipak mislim da je ovde problem oko neke sigurnosne postavke na browserima.Pogledaj sta mi se desava kad udjem preko Internet Explorera(slika ispod).Izbaci mi kao neku paletu iznad i kad na nju kliknem dobijem opciju "Display blocked content", i onda moze normalno da se pristupi.

Internet Explorer Internet Explorer
15 godina
neaktivan
Problem sa browserima

Počisti povijest,kolačiće i cache sa CCleanerom

Ako se i dalje dešava pokušaj sa nekim drugim browserom tipa Google Chrome,Opera...

Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 11:42 (Marko :D).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Uradio sva ta ciscenja i opet nece. Mislim da treba neku postavku promjeniti u sigurnosti jer mi na firefoxu pise "Your connection to this website is encrypted to prevent eavesdropping."Na Google Chrome mi je isti problem,a na Exploreru kao sto sam rekao postoji opcija koja omogucuje prikazivanje sadrzaja,ali mi je on jako spor pa je tezak za upotrebu...Operu mozda probam kasnije ako mi ovo ne uspije.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice