Pomozite mi!! zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 1.298
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Pomozite mi!!

ajte molim vas, pomozite!

samo se morate registrirati na jedan PTC site pod mojim ref linkom, da bi dokazao prijatelju da je moguće na tome zaraditi neke novce.

samo klik na ovaj link  i onda na reg u gornjem desnom kutu. samo tražim da se registrirate, ne morate nikad ni dolaziti na tu stranicu. http://XXXXXXXXXXXXXXX

i garantiram da nakon registracije nećete dobiti ni jedan spam e-mail, niti ćete ikad imati bilo kakvu obavezu prema toj stranici.

a usput, ako se tvrdnje pokažu točnima, možete i nešto zaraditi :)

drpetric
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 16:29 (drpetric).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomozite mi!!

Prvo: to je prijvara. tu nikad nećeš dobiti ništa. ja osobno probao

Drugo: ovaj forum nije mjesto gdje ćeš nalazit ljude koji će ti klikati. koliko ja znam za to se može dobit karton

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pomozite mi!!
rise against kaže...

samo se morate registrirati na jedan PTC site pod mojim ref linkom, da bi dokazao prijatelju da je moguće na tome zaraditi neke novce.

samo klik na ovaj link XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX i onda na reg u gornjem desnom kutu. samo tražim da se registrirate, ne morate nikad ni dolaziti na tu stranicu.

i garantiram da nakon registracije nećete dobiti ni jedan spam e-mail, niti ćete ikad imati bilo kakvu obavezu prema toj stranici.

odakle samo isplivate...i da pogodim, još imaš i rođaka u nigeriji kojem hitno trebaju pare a vraća desetorostruko...
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 16:29 (drpetric).
16 godina
protjeran
RoyalBlood kaže...

Drugo: ovaj forum nije mjesto gdje ćeš nalazit ljude koji će ti klikati. koliko ja znam za to se može dobit karton

pa zašto ne probati? ionako nemam ništa za izgubiti...
ja mogu nacrtati sliku svog avatara markerom.
16 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...
rise against kaže...

samo klik na ovaj link XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX i onda na reg u gornjem desnom kutu. samo tražim da se registrirate, ne morate nikad ni dolaziti na tu stranicu.

odakle samo isplivate...i da pogodim, još imaš i rođaka u neigeriji kojem hitno trebaju pare a vraća desetorostruko...
 hahahahahahaha
drpetric
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 16:31 (drpetric).
16 godina
protjeran

nemam rođaka u nigeriji, nije tako komplicirano.... samo provjeravam el to što valja,,,

ja mogu nacrtati sliku svog avatara markerom.
16 godina
neaktivan
rise against kaže...

nemam rođaka u nigeriji, nije tako komplicirano.... samo provjeravam el to što valja,,,

pa kažemo ti da ne valja... ja isprobao svaki PTC i nijedan ne radi...
Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
17 godina
moderator

Za slanje ref linkova autor posta je dobio crveni. Zaključavam temu.

drpetric
16 godina
rise against kaže...
RoyalBlood kaže...

pa zašto ne probati? ionako nemam ništa za izgubiti...
 .. imaš nešto za izgubiti. npr ban s foruma, a ukoliko počneš spamati ISP će te vjerojatno iskljućiti s neta.
Treba razmisliti kad ti netko obećava zaradu... mada svatko proba bar jednom, uvijek je navlakuša...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice