Pomoc oko Firefoxa

poruka: 3
|
čitano: 1.175
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoc oko Firefoxa
pitanje

Dakle,trazim ja neki IT posao.I jedan mi ponudi posao iz snova,kopirati tablice sa stranice.Nema problema moze,kad ono.....

600 i nesto tablica,iz kojih treba maknuti određene dijelove,poput slika i teksta.Sve mora biti gotovo za par dana.I sad dok sam radio,dobijem ideju:Pa zar ne bi bilo super kad bi bio neki programčić ili skripta koji bi mi omogućio kopiranje tocno određenog dijela tablice iz Mozille Firefoxa v3.Pomagajte,moguća i novčana nagrada (frtalj kile kafe) onome ko mi da dobro rješenje.Hvala!

*AMD Athlon 64 X2 3800+ *Micron 3071 MB 667MHZ DDRII *BFG GeForce 7500 LE *Seagate Barracuda 250GB *Sound Blaster X-Fi *ASUS A8M2N-LA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pomoc oko Firefoxa

Probaj ovako sacuvat samu stranicu wordu kao html i onda tablice prebaci u excel i tamo ces lakse moc filtrirat sadrzaj....

Mislim da nije neko napredno rješenje ali mozda pomogne.

Sretno

A.D.
16 godina
neaktivan
Pomoc oko Firefoxa
autorov komentar

Ma nece pomoc.Imam izbornik u kojem su ponuđene tablice (1481 tocnije) i moram svaku posebno klikat.Svaka tablica je na svojoj stranici.Ali hvala svejedno!

*AMD Athlon 64 X2 3800+ *Micron 3071 MB 667MHZ DDRII *BFG GeForce 7500 LE *Seagate Barracuda 250GB *Sound Blaster X-Fi *ASUS A8M2N-LA
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice