Pokrivenost Bneta

poruka: 4
|
čitano: 8.762
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pokrivenost Bneta
Dobar dan zanima me da li netko zna kakva je pokrivenost bneta u Hrvatskom Zagorju , Pregrada tocnije , do sada sam koristio tcom ali to je stvarno previse kolko oni naplacuju za tu uslugu , imam i maxtv a sve ostale programe osim ovih par hrvatskih treba dodatno platiti , a maxadsl kada netko u kuci na kompu ucitava video na ytu drugom kompu pocne sve stekati dok se video ne ucita ..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pokrivenost Bneta

0 0 hvala 0
17 godina
Pokrivenost Bneta

B-Net mi nije nikako jasan. Dosli su kod mene u kvart i poceli bez pitanja stavljati svoju infrastrukturu (prijateljev otac uzeo macolu i svu opremu potrgao pred svojim haustorom), i sad sve zgrade okolo moje imaju b-net priključak a moj akoja je u sred svih nema ??!!! Čak i ta zgrada gdje je ovaj sa macolom sredio stvar ima!

Ja ih zovem da pitam u čemi je problem, vele oni meni da moram razgovarati sa svima u zgradi tj. dobiti konsenzus od više interesiranih ljudi u zgradi, a nijedna druga zgrada to nije trebala napraviti. Sad sam odustao od njih jel mi stvarno idu na živce.

BTW u Zagrebu sam i još mi je manja jasna ta nepokrivenost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pokrivenost Bneta

a evo meni brat zivi na lanistu u zagrebu i ima odlican paket sto se tice televizije i interneta , ima brzinu od 16mb/s i tu televiziju a mjesecni racun mu je manji nego moj za maxtv i maxadsl od 4mb/s , do sada je sve radilo super na speedtestu sve pokazuje normalno ali svaki puta kada netko u kuci uzme recimo mob i ucita video na youtubeu meni sje** cijelu vezu na najmanje 5 min ...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice