Što si točno sve probao?
Jesi probao vratiti uređaj na tvorničke postavke?
da,da to sam prvo napravio.
Probaj vratiti još jednom pa javi jel radi. Sličan sam problem imao ja na svom mobitelu nakon što sam vratio isti na tvorničke postavke, problem se riješio kada sam još jednom vratio mobitel na tvorničke postavke. Znam za zvuči ludo, ali probaj, ne možeš ništa izgubiti.
Možeš probati i ovo: http://pakdroid.com/2014/10/10/tutorial-how-to-fix-the-no-connection-error-with-google-play-store/
ne pomaze,vjeruj mi
u dva dana sam ga pet puta na tvornicke postavke vratio,nema smisla.
pokusavam nas na yt ,preko nekih apk,ali za sad bezuspjesno.
Pročitaj tekst jer je u njemu objašnjeno što sve trebaš napraviti. Lijepo piše da DNS trebaš promijeniti na OpenDNS i tako dalje...

ZdravkoZ...imam malu brzinu,oko 3mb/s ali nije prije nikad bio problem...
Pročitaj tekst jer je u njemu objašnjeno što sve trebaš napraviti. Lijepo piše da DNS trebaš promijeniti na OpenDNS i tako dalje...
tako mi nece ni na net...hmmm
nece ic...jesam dobro
Pa ne upisuješ OpenDNS IP riječima nego 208.67.222.222 i 208.67.220.220
ne,nista od toga,nece se spojit na net
hvala na pokusaju.
jel ima apk za jaci wifi,ili slicno
ne,nista od toga,nece se spojit na net
hvala na pokusaju.
jel ima apk za jaci wifi,ili slicno
Nakon što si promijenio DNS, trebao si na onoj već ugrađenoj aplikaciji obrisati podatke i zatim restartati uređaj.
ne,ne,ne
kao da nije spojen na net,samo ucitava,a na wifi pise povezano
vidim na yt da dosta ljudi ide preko es file explorer apk u hosts,pa tamo mrdaju nesto,probao sam,vidim da netko i obrise hosts...ima par videa kad odu u hosts ,stave ispred nekih brojeva #,ali ja kad udem u hosts,nemam kao oni u videu.
nadam se da znas o cem pricam
Jel ti tocan sat, ako nije sinkroniziraj ga, tj sat ti mora bit tocan inace ce ti izbacivaat error ista stvar je sa yt
Jel ti tocan sat, ako nije sinkroniziraj ga, tj sat ti mora bit tocan inace ce ti izbacivaat error ista stvar je sa yt
ma to sam prvo napravio...
ma ja mislim da je to meni do wifi-ja
inace kad je spojen bude plave boje,a sad je siv
zasto kad odem u hosts preko es file explorer ne bude ovako kao na slici,ima na yt dosta koji tako rjesavaju problem,pogledajte sliku kako je kod drugih i kako je kod mene..kod mene je slika 3 ,a kkod drugih sto pokazuju na yt slika 2
AdAway ti je modificirao hosts file pa ti vjerojatno zato ne radi. Obriši AdAway i onda očisti hosts file.
AdAway ti je modificirao hosts file pa ti vjerojatno zato ne radi. Obriši AdAway i onda očisti hosts file.
probano,ali ne,i dalje isto..
Probaj pod DNS 1 napisati 8.8.8.8 i pod DNS 2 8.8.4.4
Ide li ti sada na internet?
nece brate jel ima jos neka caka i cemu uopce te napredne postavje wifija
nece brate jel ima jos neka caka i cemu uopce te napredne postavje wifija
Tebi nešto s internetom ne valja. Zaboravi Wi-Fi mrežu i opet se spoji na nju, ide li ti sada na internet?
kako ne valja kad surfam bez problem,samo me play store pati...
na tu mrezu je i komp spojen i surfaju isto bez beda...
da mi ne valja wifi na tabletu onda se uopce nebi spoijo...
trebam trgovinu,de lnk da skinem...to je jedini problem
zasto forsas wifi??