Plaćanje putem mobilnog telefona

poruka: 3
|
čitano: 1.939
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

Bavim se odredjenim poslom na internetu koji zahteva plaćanja od strane mojih klijenata, do sada to ide preko računa ili preko bookers-a. 
No razmišljao sam da olakšam malo način plaćanja jer su česti problemi itd.

Iz tog razloga tražim neki servis koji omogućava plaćanje putem kredita za mobilni, znači da korisnik pošalje sms i da mu se sa računa skine odredjena suma,
a ja da dobijem potvrdu da je ta osoba uplatila novac.

Znam da mogu zatražiti da se otvori poseban broj itd. ali to previše košta i meni se za sada taj način ne isplati jer sretstva koja dobijam nisu prevelika.
Čuo sam za servise ''onebip'' , ''fortumo'' itd. Ali nisam dovoljno upućen kako i šta.

Ako ima neko iskustva sa ovim servisima iznad, ili ukoliko zna neki drugi servis molim da napiše ispod, jer želim da znam što više informacija o tome. 

Hvala u napred. 

Pomoc, Photoshop Tutoriali GFX/VFX zona Forum podrske samo za vas www.photoshop-channel.info

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ni jedan odgovor u ovoj temi..

Pomoc, Photoshop Tutoriali GFX/VFX zona Forum podrske samo za vas www.photoshop-channel.info

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Plaćanje putem mobilnog telefona

onebip je najbolji jer podržava većinu balkanskih operatera i lako se integrira u website jer ima API s kojim se lako radi...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice