Baš skidam s torrenata kad vidim da serveri uopće ne rade,odem tamo kad ono stranica nikako nije dostupna,e sad pošto skidam jel neko zna šta se događa.piratebay.com
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Baš skidam s torrenata kad vidim da serveri uopće ne rade,odem tamo kad ono stranica nikako nije dostupna,e sad pošto skidam jel neko zna šta se događa.piratebay.com
Kako je nedostupan?!
Probaj ovdje?!
Nisam siguran stvarno, ali mislim da ovaj forum nepodržava podršu takvim stvarima (ispravite me ako grješim).
Nisam siguran stvarno, ali mislim da ovaj forum nepodržava podršu takvim stvarima (ispravite me ako grješim).
kako?
ne podržava piratluk, trenutno se ne priča o piratluku već o stranici (koja radi)
Pc Street Hacker je dobio zuti karton zbog toga(ja mislim zbog toga
)
EDIT:ja mislim da je leo_819 u pravu...
kako?
ne podržava piratluk, trenutno se ne priča o piratluku već o stranici (koja radi)
al mislim da je sadržaj te stranice piratluk...
al neću pametovat možda i grješim da nebi ispao glupan na kraju.
kako?
al mislim da je sadržaj te stranice piratluk...
al neću pametovat možda i grješim da nebi ispao glupan na kraju.
U tome slučaju i Google "piratluk".
Da ne idemo u Off Topic, THEPirateBay radi i točka!
Ajd,ajd mislio sam da je skroz pao,ali nema veze,piratluk nije jer se ne govori o direktnim linkovima za skidanje.
Onda je i Bug piratluk kad je objavio o Pirate bayu kad su otišli u zatvor