PDF Plugin za IE 11

poruka: 8
|
čitano: 1.346
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
PDF Plugin za IE 11

Jel postoji Pdf dodatak za IE11, da otvara odmah dokument na stranici kao što ima Chrome i Firefox ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: PDF Plugin za IE 11
kran kaže...

Jel postoji Pdf dodatak za IE11, da otvara odmah dokument na stranici kao što ima Chrome i Firefox ?

Probaj,meni je pomoglo.

http://www.thewindowsclub.com/pdf-files-will-open-internet-explorer

15 godina
neaktivan

Koliko znam više manje svi popularniji PDF preglednici se mogu integrirati u browsere. Znam sigurno da Acrobat Reader može, ali probaj sa nekim alternativnim jer startup vrijeme Acrobata nije idealno...

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
16 godina
Morchiba kaže...
kran kaže...

Probaj,meni je pomoglo.

http://www.thewindowsclub.com/pdf-files-will-open-internet-explorer

Ukucao sam 1, ali opet ne otvara.

16 godina

-defaultno je ta opcija omogućena, ali te kod prvog paljenja (nakon instalacije readera-plugina) ie pita ''dali želiš omogućiti.. '', ponekad se govori o brzini, naravno ostalo ovisi o tvom odgovoru. Sad samo potraži i omogući pdf u browseru.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
PDF Plugin za IE 11

Ja nemam ni jedan PDF program instaliran na racunalu, zato mi mozda ni nece otvoriti IE, iako sam ono podesio na 1.

Probat cu staviti Foxit Reader, mozda on ima plugin za browser.

0 0 hvala 0
16 godina
PDF Plugin za IE 11

Instalirao sam Foxit Reader, i sada kada kliknem na nekoj stranici na pdf fajl, nudi mi da li želim otvoriti ili spremiti dokument.

Ako kliknem na otvoriti odmah ga otvara pomoću Foxita, opet to nije to, ja sam mislio da ga sam browser otvori u njemu kao chrome.

0 0 hvala 0
16 godina

Adobe Acrobat rider nije isto što i Foxit Reader, hint plugin ili ActiveX.. hint 2, instaliraj Adobe..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice