Paypal problem s novcem

poruka: 13
|
čitano: 7.246
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Paypal problem s novcem

Naime prvi put sam blokirao svoju visa electron karticu jer nisam dobro upisao ona 4 broja,tek sam 2 dan skontao kakvi su to brojevi i otisao po to.

Uz slanje par mejlova odblokirali su mi karticu i aktivirao sam je sa ta 4 broja (nisam isao po nova kako je pisalo da ce opet uzet 1.95 da treba taj broj opet).

Sada je vec par dana proslo i ja jos uvjek imam gore samo 1.95 $ (Paypal balance).Sta treba napravit da se aktiviraju svi novci na paypal accountu jer imam oko 1000 kuna.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Paypal problem s novcem

O kojim novcima pričaš, onima na visa electron kartici? Njih ne vidiš na paypal accountu nego ti se prilikom plaćanja putem paypala automatski skidaju s vise, stanje na računu pratiš na visa elctron kartici. Nadam se da sam pomogao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 19:57 (display name ivo).
14 godina
display name ivo kaže...

O kojim novcima pričaš, onima na visa electron kartici? Njih ne vidiš na paypal acconuntu nego ti se prilikom plaćanja putem paypala automatski skidaju s vise, stanje na računu pratiš na visa elctron kartici. Nadam se da sam pomogao.

Boze dragi zasto ja to nisam znao ?

Da mislio sam o parama na kartici dakle sve je u redu mogu kupovat preko paypala?

A pare koje mi drugi posalju i slicno vidim na paypal accountu ?

14 godina

Možeš plaćati paypalom, iznos ti se odmah skida sa vise po važećem tečaju uz pretpostavku da na visi imaš novca, u protivnom ti paypal javlja grešku prilikom plaćanja odnosno javlja ti da transakcija nije prošla. Nemam iskustava s primanjem sredstava na paypal, do sada sve što mi je vraćeno (kupovina putem eBaya pa nisi zadovoljan pa ti vrate novce) mi je isto sjedalo na visu.

14 godina

Pitanje: nisam sad skužio ali... znaš za šta ti služe ona 4 broja? Aktivirao si paypal account?

14 godina
display name ivo kaže...

Pitanje: nisam sad skužio ali... znaš za šta ti služe ona 4 broja? Aktivirao si paypal account?

Jesam :D

14 godina

Onda znaš što ti je činiti... www.ebay.com i napadaj! :D

14 godina
display name ivo kaže...

Onda znaš što ti je činiti... www.ebay.com i napadaj! :D

Isao sam na eplati.com i uzeo mw3 russian key kada sam dosao do paypala kada pise "pay now" pisalo je 135 eura a gore 1000 i nesto kuna to mora da se radi o greski neki ? 

14 godina

Probaj pogledati koliko si ih stavio u košaricu... količina. Koliko vidim cijena je 18,12€.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 20:42 (display name ivo).
14 godina
display name ivo kaže...

Probaj pogledati koliko si ih stavio u košaricu... količina. Koliko vidim cijena je 18,12€.

Problem je bio sto mora valuta biti na eurima ja sam imao u kunama.

Hvala.Riješeno je sve :D

17 godina
odjavljen
BloOm3R! kaže...
display name ivo kaže...

Onda znaš  što ti je činiti... www.ebay.com i napadaj! :D

Isao sam na eplati.com i uzeo mw3 russian key kada sam dosao do paypala kada pise "pay now" pisalo je 135 eura a gore 1000 i nesto kuna to mora da se radi o greski neki ?

Ako ti je kartica kunska, onda ti paypal preračunava po svom tečaju i skida s kartice u kunama. Mislim da možeš podesiti i da skida u eurima ili dolarima, ali onda ti banka konvertira po svom tečaju. Ako imaš deviznu karticu, onda u postavkama postavi da ti skida u onoj devizi u kojoj ti je novac na računu.

Onih 1,95 $ će ti biti skinuto s paypal accounta prilikom prvog plačanja, a za taj iznos će biti umanjena cifra koja će ti teretiti karticu.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
12 godina
neaktivan

Dalimi možeš reči di da nađem ta 4 broja da potvrdim karticu ...

već su  mi tri puta skinuli 2 dolara a ja ne mogu naći taj broj ... dali možeš reći da da ga vidim 

Hvala 

14 godina
neaktivan
Paypal problem s novcem

Tema postoji i samo mozes karton dobit.
Pitaj sve ovdje http://www.bug.hr/forum/topic/internet/paypal-pitanja-odgovori/22500.aspx

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice