PayPal - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 1.546
|
čitano: 952.732
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: PayPal - pitanja i odgovori
energy385 kaže...
Zvao sam ravno 8 (osam) puta.
Javiti će ti se ljubazni Indijac...saslušati i reći da sačekaš 72 sata i da se problem riješava.
Kada će se riješiti.................možda vidovnjaci znaju.
U glavnom:problem neće biti riješen

Pitam jer su neki napisali da su im dopustili login na osnovu nekih podataka.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
Pa koliko vidim Proton Authenticator je jednostaan. Google Authenticator nema za windowse, ima samo ekstanzija za chrome.
7 godina
PayPal - pitanja i odgovori

Ja se preko android aplikacije logiram na sljedeći način:

1. otisak prsta

2. nakon toga 6 brojeve iz ente authentikatora. 

Maloprije probao, sve radi najnormalnije

0 0 hvala 0
16 godina
I ja sad tako ulazim u paypal, preko aplikacije Authenticator. Prije mi je bilo podešeno da kodove dobijam preko sms-a. Čim sam uspio dobiti kod sms-om ukinuo sam opciju dobijanja kodova sms-om i postavio dobijanje kodova pomoću aplikacije. Od tada više problema nemam za ulazak u paypal, bilo to na mobitelu ili računalu.
5 godina

Normalno sam se ulogirao passwordom i kodom s Google authenticatora i pogledao security. Više ni ne mogu odabrati SMS kodove. Passkey, password i 2FA su mi opcije.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
zelenapaprika kaže...

Normalno sam se ulogirao passwordom i kodom s Google authenticatora i pogledao security. Više ni ne mogu odabrati SMS kodove. Passkey, password i 2FA su mi opcije.

Ako aktiviraš 2FA, možeš li se onda i dalje ulogirati na neki drugi način (recimo preko passkeya)? Ne treba mi niti želim 2FA, samo želim da mi PayPal ne šalje SMS-ove.

5 godina
mbaksa kaže...
zelenapaprika kaže...

Ako aktiviraš 2FA, možeš li se onda i dalje ulogirati na neki drugi način (recimo preko passkeya)? Ne treba mi niti želim 2FA, samo želim da mi PayPal ne šalje SMS-ove.

Ne bih znao jer nisam aktivirao passkey. Pa da ponudi 2FA ili passkey. Probaj aktivirati samo passkey, onda ćeš imati passkey.

17 godina
moderator
zelenapaprika kaže...
mbaksa kaže...
zelenapaprika kaže...

Ne bih znao jer nisam aktivirao passkey. Pa da ponudi 2FA ili passkey. Probaj aktivirati samo passkey, onda ćeš imati passkey.

Aktivirao sam ga, ali ne znam jel i on istječe nakon nekog vremena kao lozinka, tj. ne znam hoće li opet nakon nekog vremena tražiti ukucavanje koda (ne)primljenog na SMS.

5 godina
mbaksa kaže...
zelenapaprika kaže...
mbaksa kaže...
zelenapaprika kaže...

Aktivirao sam ga, ali ne znam jel i on istječe nakon nekog vremena kao lozinka, tj. ne znam hoće li opet nakon nekog vremena tražiti ukucavanje koda (ne)primljenog na SMS.

Passkey nema vremenskog trajanja tako da ne može prestati vrijediti.

15 godina

Pitanje:

Nisam koristio mjesec dana paypal i sad se više nemogu logirati jer mi poslije unosa user-a i passworda javlja da nemože potvrditi da sam to ja.

Sms kod mi više ne šalje a da bi promjenio postavke morao bi se prvo ulogirati što nemogu,šta napraviti dali ih zvati ili čekati da samo nadođe zbog njihovih zezancija s time što su napravili.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Ja sam čekao i odjednom su mi SMS-ovi počeli stizati. Nemaš neke opcije. Možeš ih zvati, ali ti to ne garantira da će ti problem biti (sad) riješen.
16 godina
energy385 kaže...
Zvao sam ravno 8 (osam) puta.
Javiti će ti se ljubazni Indijac...saslušati i reći da sačekaš 72 sata i da se problem riješava.
Kada će se riješiti.................možda vidovnjaci znaju.
U glavnom:problem neće biti riješen

Evo update.

Zvao sam upravo +353 1 436 9111

Javi se odmah lik i uz potvrdu imena i prezimena, mobitela, emaila i zadnja 4 broja kartice rekao je da može disableati login sa sms-om.

Samo sam mu još morao pročitati cijeli broj s kartice.

Skinuo je 2factor i ušao sam samo s mailom i passwordom i odmah stavio 2step verification i to je to.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
Kako misliš "cijeli broj s kartice"? Ne misliš valjda na kreditnu karticu? Ako si mu to dao, odmah ju zablokiraj.
2 godine
mrzech kaže...

wtf? 

17 godina
moderator
kipo kaže...
Kako misliš "cijeli broj s kartice"? Ne misliš valjda na kreditnu karticu? Ako si mu to dao, odmah ju zablokiraj.
millennial kaže...
mrzech kaže...

wtf? 

Ajme, koja panika! Ako je nazvao službeni PayPalov broj, čovjek s kojim je razgovarao ima njegov broj kreditne kartice pred sobom na ekranu. Čak i da mu želi "ukrasti" broj kreditne kartice, to mu ništa ne znači bez CVC-a. A iz njegove poruke ispada da mu nije izrecitirao i CVC.

12 godina

jbt čak ni banke ne traže više od zadnja 4 broja s kartice koji su mu sasvim dovoljni uz ostale podatke... al nadam se da nisi još dao i cvc te datum

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice