Partis ban zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 6.068
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Partis

bok

još jedna početnica koja nije imala pojma kako seedati i sada imam ban. super:( je li to ban na ip adresu ili? mogu li ikako se vratiti? 

nisam znala kako to funkcionira i sada me izbrisaše....

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Partis ban

Možeš se vratiti s drugim emailom pri registraciji ovaj put budi pravedna i seedaj ( tvoje vraćanje zajednici ) torrent nakon što ga skineš, ratio ti mora biti 1.0 ili viši ( isti omjer skinutoga i uploadanoga ili više uploadanoga u odnosu na skinuto ).

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Partis ban
World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517

1 0 hvala 0
14 godina
Partis ban

Skines torrent pa ostavis torrent program upaljen zajedno sa torrentom koji si skinula,dakle ne uklanjas ga iz liste.Tako seedas.Sad neznam kakva su im tocno pravila seedanja.Kod nekoga je da odseedas tocno koliko skines a kod nekoga je vremenski postavljeno na par dana naprimjer.Inace ako imas losu vezu onda nista od toga.Eventualno mozes iznajmiti seedbox.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Partis

e vidis, zato ovijek prva stvar koju napravis kad se negdje registriras - procitas pravila--

znas kak vele, neznanje nije opravdanje..

a seedat tako da kad skines neki film, igricu, itd. ostavis u torrent clientu odredjeno vrijeme, ovisno o trrackeru..

ak imaju irc mozes razgovarati s modovima pa se ispricati i mozda te vrate..al cisto sumnjam..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice