- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U IE.
Probaj sa Mozzilom jer ti treba certifikat za neke stranice,tak je i meni trebalo za cinestar kad sam narucivao karte i to...
Pa samo klikni Continue to this website.
evo ovako:
kad kliknem continue, krene učitavanje nove stranice (puni se zelena traka u IE-u) al čim dođe do 25 % krene ispočetka.... tako da continue ne valja.....
a probao sam i sa firefoxom,, al tamo mi se umjesto ovog ekrana na slici pojavi samo neka poruka, otprilike sličnog sadržaja ko i ova slika....
a probao sam i sa firefoxom,, al tamo mi se umjesto ovog ekrana na slici pojavi samo neka poruka, otprilike sličnog sadržaja ko i ova slika....
Koja poruka? Stavi screenshot.
inače, ovi noviji IE imaju problema sa tim optiminim certifikatima.
još moram tu operu instalirat da probam s njom, pa ću vam javit jel uspjelo....
evo ako pomaže, imam poruku koja mi se pojavi na mozilli na optiminoj web stranici:
Secure Connection Failed
An error occurred during a connection to korisnik.optinet.hr.
You have received an invalid certificate. Please contact the server administrator or email correspondent and give them the following information:
Your certificate contains the same serial number as another certificate issued by the certificate authority. Please get a new certificate containing a unique serial number.
(Error code: sec_error_reused_issuer_and_serial)
The page you are trying to view can not be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
* Please contact the web site owners to inform them of this problem.
što bi ovo trebalo značiti?
jel mi može netko pomoći? zvao sam i službu za korisnike, al mi nisu ništa korisno rekli.....
anybody?
EDIT, par mjeseci kasnije: rješeno reinstalacijom windowsa.
Bok
To se i meni isto dogodilo, ali ne sa operom nego sa IE i sa firefox-om...ja sam samo namjestio sat na tocnu godinu jer mi je nakon reinstalaicje win godina bila 2006, a sat tocan ali sam tek poslije vidio da je do godine. treba vrijeme biti tocno namjesteno i onda sve opet radi.
-uz malu sitnicu, odgovaraš na post star 3 god. .. (kako je vrijeme relativan pojam).