Optima

poruka: 27
|
čitano: 5.973
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Optima

Pozdrav razmisljam o kupnji optime ili maxadsla?

Sad nemam bas "internet" nego se povezujem kod susjedovog rutera i tako dijelimo net (maxadsl) i dam mu pola cijene mjesecno. Mislim da bi bilo vrijeme da i ja nabavim SVOJ internet pa me zanima malo o Optimi u ovo vrijeme dali puca veza kakav je ping za mult fps igre (cod), razlika u cijeni, kakva je usluga, da li se isplati vise itd. Molim vasa TRENUTNA iskustva, zato trenutna jer mislim ipak su valjda poboljsali nesto u vezi pucanja veze do danas

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Optima

Evo ja imam optimu vec 6-7 mjeseci i nemam nikakvih problema sa linijom nikad ne puca i nema da steka
udaljen sam nekih 4 km od stanice i na t-comu sam jedva imao brzinu 2 MB/S a na optimi imam cak 2,2 MB/S brzinu i skidanje mi je brze za nekih 30-40 kb nego sta je bilo kod njih
eto stavit cu ti i speed test rezultat pa ces vidjet ping i sve to

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 21:18 (brakus64).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Optima

Ja sam isto super zadovoljan sa optimom, koja je mnogo jeftinija od maxadsla

Prodajem Logitech G500 nov,neotvoren za 400kn
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 21:16 (cuspajz).

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Optima

Također sam korisnik Optime i također sam super zadovoljan s omjerom "uloženo-dobiveno".Više ne igram puno igre,ali kada sam igrao nikad laga.Brzine skidanja su pristojne.

alrighty then
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 22:16 (dncrmt).

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Optima

zanima me dal se moze iskoristit ruter od max adsla za prelazak na optimu? znaci da se ne kupuje novi ruter jer mi frend ima viska. I dal je to istina da je 4 mbps i flat 140 kn?

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Optima

Ionako ćeš dobiti novi router.Inače,mislim da ne možeš koristiti.Sjećam se da mi je netko to jednom bio objasnio,ali se sad ne mogu točno sjetiti.

alrighty then

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Optima
dncrmt kaže...

Ionako ćeš dobiti novi router.Inače,mislim da ne možeš koristiti.Sjećam se da mi je netko to jednom bio objasnio,ali se sad ne mogu točno sjetiti.

pa al nije besplatan treba se kupit ruter? :S

16 godina
neaktivan
Optima

ovako znaci da uzmem 8 mbps i FLAT jel bi se ovo placalo za mjesecnu naknadu ili jos nesto:

Mjesecna naknada za OptiDSL 8.192/512 kbps 98,81 KN

FlatRATE 50,41 KN

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
brakus64 kaže...

Evo ja imam optimu vec 6-7 mjeseci i nemam nikakvih problema sa linijom nikad ne puca i nema da steka
udaljen sam nekih 4 km od stanice i na t-comu sam jedva imao brzinu 2 MB/S a na optimi imam cak 2,2 MB/S brzinu i skidanje mi je brze za nekih 30-40 kb nego sta je bilo kod njih
eto stavit cu ti i speed test rezultat pa ces vidjet ping i sve to

jos je dobar ping kad je server u slovackoj :S:S

16 godina
protjeran
dmanz kaže...
dncrmt kaže...

pa al nije besplatan treba se kupit ruter? :S

ugovor na dvije godie i router je 1kn..full zadovoljan...samo traži d-link-ov model

16 godina
neaktivan
Optima
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 19:44 (patch123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Optima

Za optimu imam samo riječi hvale, sve je super. Veza je puknula možda 3 ili 4 puta u godini dana koliko imam kod njih internet, kada se kvar desio tehničari su na terenu bili doslovno odmah i nisu mi dali mira dok se nisu uvjerili da sve radi super. Ping je odličan i nema padanja brzine, jako sam zadovoljan. Inače imam D linkov router koji sam uzeo kod optime i s kojim nema nikakvih problema, wireless radi odlično.

Tako da zaključim, samo naprijed, go for optima. Ispod su rezultati sa speed testa. Brzina je iznad deklarirane.

http://www.speedtest.net/result/708151009.png

Metal Is The Game I Play Because My Mind Thinks That Is The Right Way
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 20:53 (D.N.R.).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Optima

hvala vam puno svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Optima
www.mojportal.com.hr/forum
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Optima

Korisnik OPTIME već više od dvije godine....problema nikada,pucanje veze rijetko vrlo rijetko....inače korisnik paketa OPTITV-SURF!!!

http://www.speedtest.net/result/708968840.png

http://www.pingtest.net/result/9870790.png

Evo vam test za brzinu i ping...STB upaljen....garantirana brzina do 5 mbit-a.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 17:39 (pollux30).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Optima

ja imam optimu brzina 3072/384 kbps...i kad sam iso na speed.io bilo mi je pisalo da je brzina nesto veca os 2000 kb/s..a na onom testu za ping ping je bio oko 90 zasto to???

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Optima

ja se isto spajam preko optime, prvih par dana veza pucala negdje 100puta dnevno, brat nazvo službu za korisnike i reko da če ih namlatit od tada pa do danas nikad pucanja sve 5

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Optima

Danas mi je rekla stara da smo dobili 3 mjeseca besplatnog interneta.Zvali iz Optime telekoma i kao zahvalili što smo njima dali povjerenje kao pružatelju telekomunikacijskih usluga i kao što sam rekao,dobio 3 mjeseca besplatnog interenta i 50 minuta razgovora.Je li još netko to dobio?

Samo mogu reći,svaka čast i pohvale Optimi.

alrighty then

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Danas mi je rekla stara da smo dobili 3 mjeseca besplatnog interneta.Zvali iz Optime telekoma i kao zahvalili što smo njima dali povjerenje kao pružatelju telekomunikacijskih usluga i kao što sam rekao,dobio 3 mjeseca besplatnog interenta i 50 minuta razgovora.Je li još netko to dobio?

Samo mogu reći,svaka čast i pohvale Optimi.

Koristim optimu 3 godine,uredno plaćam račune i još nisam dobio besplatni internet Iznenađen.

16 godina
Optima

Problem!

nakon par godina na t-comu (skoro nikad problema) presao sam na optimu radi nizih cijena. od pocetka nije bilo problema (barem se ne mogu sjetiti), a zatim stalna pucanja veze. barem jednom na dan (u prosjeku). imam 2 telefona i oba spojena preko annex a splitera. na katu sam zamijenio uticnicu (jer sam prije god-dvije s njom imao sitnih poteskoca). zvao puno puta da imam problem. nesto su uspjeli nakratko rijesiti - nazvali su me da li imam i dalje problema. 2-3 dana ih nije bilo pa sam rekao da je sve u redu. taj dan je jos jednom pukla veza i od tada vise nije ni jednom u 2 tjedna. sve dok nisam iskopcao komp radi grmljavine. nakon ponovnog paljenja opet pucanja veze. zvao sam ih opet par puta. danas dosao covjek i zamijenio mi modem. testirali brzinu koja je bila stabilna - nikakvih oscilacija. konacno sam pomislio da je sve u redu i prije par minuta opet pukla veza. ne znam do cega je vise. da li je to do njih ili sam nesto zeznuo prilikom spajanja (sto ne vjerujem). znaci, da li da ih zovem dalje i gnjavim ih sa time?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Optima

Imas konkretan problem, korisnik si koji plaća uslugu, gnjavi.

SZK i support im je skroz ok tako da s te strane nema beda.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Optima

ma vec se 2 mjeseca natezem povodom tog problema...

13 godina
neaktivan

evo ja sam isto korisnik optime oko 5 mjeseci...jeftiniji su a i veza ne puca nemam problema s tim nikakvim.jedino  im je ovaj modem koji nije besplatan to je malo...al što se tiče ovog može se spojiti s t comovim modemom na net od optime,ja sam tako spojeni imam t comov ruter thomson tg782i i spojen sam s njim na internet od optime,tamo se pod postavkama napiše korisničko ime i lozinka od optime i radi.ni ja nisam vjeroval al radi zato što optima nema svoj vod telefonski pa to onda ide prek t coma ono t comu plačaju to kaj se koriste njegovim telefonskim vodom (žicom) pa zato to valjda tak funkcionira(meni iskreno funkcionira,a ti sprobaj možda če raditi) {#}

16 godina

probao sam t-comovim modemom i ne mogu se spojiti. prije sam se mogao dok nisam opremu dobio, a sad vise ne, ne znam zasto.

EDIT: mozda jer sam stavio t-comov modem na annex a splitere? hmm...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 21:13 (Idealist).
13 godina
neaktivan
Idealist kaže...

probao sam t-comovim modemom i ne mogu se spojiti. prije sam se mogao dok nisam opremu dobio, a sad vise ne, ne znam zasto.

EDIT: mozda jer sam stavio t-comov modem na annex a splitere? hmm...

neznam meni radi..nisam vjeroval al sam jednog dana sprobal i radilo je..bez problema,najde mi ono signal bez problema i sve i ja upišem korisničke podatke od optime i spoji se i radi normalno..neznam isprobaj nešt {#}

15 godina
Optima

Placam 8 megabita a dobivam 7.65 sto po meni nije nikako uredu,izuzev toga sve je ok.

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 21:34 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Placam 8 megabita a dobivam 7.65 sto po meni nije nikako uredu,izuzev toga sve je ok.

ja placam 4 mb, a dobivam 5,65 :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice