Optima - internet problem

poruka: 24
|
čitano: 7.198
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Da li neko ima problema sa optimom tj sa brzinom pristupa internetu.

Ati Cataylst 9.11 od 50 mb mi se skidaju dva sata.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Imao sam na početku kad im je pucala veza. Ali to su bili počeci optime. Od onda je sve stabilno.

Brzina ti ovisi o stanju parica naravno. I nekim drugim uvjetima.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Optima - internet problem

Koristim optimu vec skoro 3 god ali problem je od sinoc.

Dotad je sve bilo u redu.

16 godina
neaktivan

meni je isto problem od sinoc, jesi na podrucju Zadra? ako jesi to ti je do njih, zvao sam ih danas, imaju neke radove! ali kazu da ce proradit ubrzo.. sinoc je oko ponoc radilo normalno pa onda danas opet sve sporo, pola sata otvara stranicu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 18:39 (prison_break007).
17 godina

Optima u zadnje vrijeme radi na backup linku prema vani. Stvari se preko njih vucu ko krepana macka.

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Optima u zadnje vrijeme radi na backup linku prema vani. Stvari se preko njih vucu ko krepana macka.

Biti će to što kažeš, zvao sam ih prije 2 tjedna pa su rekli da imaju neke radove na vezi, potrajalo je par dana, no sad se veza stabilizirala.

Dial-up nostalgija Dial-up nostalgija
Povratak u normalu Povratak u normalu
17 godina

Ako su radili predvidjene radove (sto cisto sumnjam), onda se ti radovi rade preko nochi... od npr 2 - 6 ujutro, a ne preko dana. Koliko god mi kenjkali protiv T-coma...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
tnakir kaže...

Ako su radili predvidjene radove (sto cisto sumnjam), onda se ti radovi rade preko nochi... od npr 2 - 6 ujutro, a ne preko dana. Koliko god mi kenjkali protiv T-coma...

Kao da T-com tako radi. Uozbilji se. T-Com se sruši cijela sjeverozapadna regija u 20 sati i nikom ništa. Prave se blesavi na telefonu (znam jer sam slušao razgovor).

Ako imaju radove onda piše na stranicama ili bude pisalo sigurno. Pa ne može cijela regija biti ukinuta a da oni šute. Barem nisu to do sada radili.

16 godina
protjeran

test.optinet.hr 

mjerenje brzine...aktivirati smal opciju

17 godina
Buffer Overflow kaže...

Kao da T-com tako radi. Uozbilji se. T-Com se sruši cijela sjeverozapadna regija u 20 sati i nikom ništa.

Iskreno ne sjecam se da je ikada dio u splitu bio bez T.com telefona/adsla? Pojedinacni slucajevi da, gjde je bilo kvara na parici ili slicno, ali blok (centrala) da je bila van pogona ne sjecam se takve situacije otkad sam ziv...

I'm going woo woo
15 godina
protjeran
tnakir kaže...
Buffer Overflow kaže...

Kao da T-com tako radi. Uozbilji se. T-Com se sruši cijela sjeverozapadna regija u 20 sati i nikom ništa.

Iskreno ne sjecam se da je ikada dio u splitu bio bez T.com telefona/adsla? Pojedinacni slucajevi da, gjde je bilo kvara na parici ili slicno, ali blok (centrala) da je bila van pogona ne sjecam se takve situacije otkad sam ziv...

To se dogodilo prije 3-4 tjedna, baš sam slagao prijatelju računalo i baš je nešto bilo u vezi neta i LAN-a. Ja mislio da sam ja krvi, pa resetirao router, sve ponovno upisivao, dijagnoze bla bla i tek onda smo nazvali službu za korisnike (nekoliko puta) da bi na kraju automat rekao da je kvar u cijeloj regiji.

16 godina
neaktivan

Sorry sto se ubacujem u temu ali ja imam normalan download ali uplodat imam 0.10 mbita/s.... Imam 4 mbit vezu. Jel to normalno ili da ih zovem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Odi na speedtest pa vidi tamo... koliko ti je...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Odi na speedtest pa vidi tamo... koliko ti je...

pa jesam...tamo sam i vidio da mi je 0.10 mbita

17 godina

Zovi ih i vici na njih

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina

Jel još uvijek pucaju veze na optimi?

Jel se isplati uzeti optimu umjesto max-adsla?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Abra008 kaže...

jesu u početku kad je počela optima s radom sada više ne barem što se tiče mene

a da se isplati optima to u svakom slučaju

evo moje brzine

EDIT: sorry na linku neispravan

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 18:35 (pero35).
17 godina
neaktivan
Abra008 kaže...

A...nisu ni prije pucale svima i uvijek.

Ja sam na optimi dvije godine i apsolutno nikada (kuc,kuc,kuc) nisam imao nikakvih problema.

Što ne mogu reći za godine korištenja T-Coma.

Tu sam imao svako malo nešto, ali zanimljivo ne dok sam imao onaj siemens c-010.

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)
16 godina

Aha.. dobro, znači isplati se uzet po vama, jer ja nekako mislim da max-adsl ima nešto kvalitetniju uslugu i mrežu al dobro,

onda ću uzet brzinu od 10 Mbps.. al da budem siguran jel ima nekih koji nisu zadovoljni ovdje sa optimom ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Abra008 kaže...

Aha.. dobro, znači isplati se uzet po vama, jer ja nekako mislim da max-adsl ima nešto kvalitetniju uslugu i mrežu al dobro,

onda ću uzet brzinu od 10 Mbps.. al da budem siguran jel ima nekih koji nisu zadovoljni ovdje sa optimom ???

e ebiga znaš da ima svako tera svojeg konjaCool

13 godina
neaktivan

evo u zadnje vrijeme mi je ovakva brzina http://www.speedtest.net/result/2351358439.png inače mi je bila veča sad se poremetilo nešt.što bi to moglo biti?

http://www.speedtest.net/result/2089288929.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ima le neko problema s optima intrnetom tako da svaki sat se mora resetirati je se izgubi veza.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Nedavno je mene mučio sličan problem,dakle,internet radi normalno,pa odjednom pukne veza,pa resetiraj,pa ovo i ono..da skratim,nakon što sam izmrcvario i sebe i Optimovce,poslali su tehničara koji je kvar ustanovio na kontaktu u utičnici u zidu,za nepovjerovati..Dakle,odgovornost korisnika je do tavanskih(krovnih) instalacija,to treba provjeriti,ali ne odoka,nego instrumentom..Tehničar je instrumentom to otkrio jer se okom ne vidi ništa..

Znači početi od mrežnog kabla koji ide iz kompa prema routeru,od routewra prema splitteru,od splitera prema zidu..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ok,hvala na savjetu

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice