Naime,
imam problem kojeg do sada nisam uspio rijesiti, a koristim se ovom stranicom podosta pa...ako je netko dovoljan znalac da to rijesi - ima pivo od mene. Ako ne - odoh na Maxthona.
Dakle, kad god ucitam stranicu "map.hak.hr" pomocu OPERA 11.10 browsera, stranica se uredno ucita i vidim kartu sa svim pluginovima i trazilicama (odredista, potrosnja goriva i sl.). Medjutim, cim pokusam upisati adresu (obicnu postansku) u bilo koju od trazilica - ekran se zamrzne i dobijem logo HAK-a ispod kojeg pise "Karta se ucitava, pricekajte trenutak...". Ali...na moju nesrecu karta se NE UCITAVA, vec ostaje na tom "screen-u" i ne mogu dalje.
Pisao sam vec i HAK-u i covjek je potvrdio problem, cak nekako sramezljivo dao naznaciti da ce se angazirati na njemu (iako ne konkretno) - medjutim, u balkanskom stilu; "Pricekajte koje stoljece. Karta se i dalje ucitava..." .
E sad - ako ima netko tko bi znao zbog cega OPERA to ne podrzava (mozda neki plugin ili greskica u kodu koja bi se dale ispraviti) i u cemu je konkretan problem - stvarno bi znao cijeniti.
Unaprijed hvala.
P.S.
Takodjer molim bez glupih komentara tipa "Prijedji na Firefox" ili "zasto ne koristis IE" ili sl. Pitanje se odnosi na OPERA browser, pa ako nema pametnih odgovora, onda bolje da nema nikakvih.