Online klađenje

poruka: 20
|
čitano: 9.863
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Online klađenje

Mnogi od nas se bilo stalno bilo povremeno bave klađenjem, kladionicama, praćenjem utakmica itd. itd. E, zanima me: Koji su najbolji online servisi za sportsko klađenje? Koje su njihove prednosti, koji nedostaci?

B. de Lassua

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Online klađenje
www.bwin.com
jednostavno najbolji...i ima na hrvatskom jeziku... mada ja vise volim otidi u kladionicu i okladiti se ko covjek....
17 godina
neaktivan
Online klađenje

slazem se za bwin. ja imam akaunt kod njih, kladio sam se 2 mjeseca. nasrecu, uspio sam se odviknut.

uglavnom,  sve  je  to  super  lijepo  krasno,  kladis  se  iz  fotelje,  imas  veliki  ogroman  izbor..  no  koeficjenti  su  manji,  ali  najvece  sr*nje  kod  tog  je  to  sto  se  navuces..

uplatis  nesto,  izgubis  -  vec  za  2  minute  ides  opet  nesto  uplatit..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brejnijak kaže...

Mnogi od nas se bilo stalno bilo povremeno bave klađenjem, kladionicama, praćenjem utakmica itd. itd. E, zanima me: Koji su najbolji online servisi za sportsko klađenje? Koje su njihove prednosti, koji nedostaci?

Najbolje ti se ne kladit nikako (kladi se u puno rada, ucenja i znoja - to obicno vrati dobar rezultat, samo treba dugo cekat). Ako vec moras isprobat, najbolje ti je okusat srecu s Betfairom. Dosta je komplicirano za skuzit jer se ne kladis protiv kladionice, nego protiv drugih ljudi, ali koeficijenti su za nekih 15-20% bolji nego igdje.

17 godina
neaktivan

To je biznis u usponu i sve više ekipe se kladi na tekme. Kako ja nisam od kladioničara, uopće me ne zanimaju ti principi, no sama logika web servisa je podosta zanimljiva jednom kad se počne malo proučavati. Krije se tu veliki potencijal zarade ako se na vrijeme uđe u taj đir..   (recimo pokrenuti vlastitu stranicu.. hm, hm...)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
protjeran
Online klađenje

Ovo je dosta poodmaklo od generalnog prosudivanja kvalitete servisa, zavisi ustvari na sta se zelis kladiti, ima toga tona... Konji, psine, nogomet, politika... a onda imas dugorocna ili serijska kladenja ili instant...itd

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

bwin i bet-at-home

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
17 godina
neaktivan
Brejnijak kaže...

Na BWinu sam najcesce, nemam za sada zamjerki, cine mi se najbolji u kladjenju uzivo...sve korektno...dobra ponuda...iako savjetovao bih ti da se registriras jos kod koje unibet, bet at home...razlika je u koeficijentima, i ovisno kojim sistemom igras dobro ce ti doci koji visi koeficijent
17 godina
neaktivan
josip7 kaže...

uglavnom,  sve  je  to  super  lijepo  krasno,  kladis  se  iz  fotelje,  imas  veliki  ogroman  izbor..  no  koeficjenti  su  manji,  ali  najvece  sr*nje  kod  tog  je  to  sto  se  navuces..

uplatis  nesto,  izgubis  -  vec  za  2  minute  ides  opet  nesto  uplatit..

To su i najvece prednosti online kladjenje, ogroman izbor (kladjenje uzivo je fantazija online), stignes se u svakome trenutku braniti i to iz fotelje...za koeficijente nisi u pravu, tu su negdje, cak je prosjek koeficijenata veci kod kladionica online nego kod zemaljskih kladionica...jos treba i racunati da ti online kladionice ne uzimaju manipulativni trosak od 5%...samo se sracunajte koliko se ostavili novaca u kladionici tj koliko ste ostavili drzavi kroz manipulativni trosak...najmanje uplate se krecu oko 0'50 eura, znaci oko 3,65kn...online kladionice imaju nedostataka, ali veliki im je izbor pa je lako naci neku koja vam odgovara, svaka ima ono nesto cime ce vas privuci
16 godina
neaktivan
Online klađenje

Za sve one koji se klade  nemogu dobiti postoji i bolji način. Znači, naišao sam na jednu odličnu stranicu, zovu se megatipster tim, daju dojavu svaki dan za cijenu od 5 kn.

Navodno se radi o nekakvim statistikama o velikim uplatama za razliku od ostalih svakakvih stranica na kojima sam naletio na same blefove i glupa predviđanja sa možda jedva 30 postotnim pogađanjima.

Za razliku od njih megatipster tim su do sada fulali samo jedanput u 8 dana što ih koristim kao izvor dojava (i to vrlo riskantan par, porto-manchester, oni su stavili 1x, a završilo je 0-1 za man u). Npr. dojava za jučer je bila kladno-slavia prag 1x, koef. je bio 2.40, ako netko nezna rezu završilo je 2:1 za kladno (koef. na čistu pobjedu kladna je bio 7.00).

Uglavnom, pošaljite mail na megatipster@gmail.com, npr. upit o dojavi ili nešto slično pa će vam poslat detaljnije objašnjenje

što rade i kako do sigurne dojave.

Odlični su, mislio sam podijelit to sa kolegama kladioničarima koji nikako da dođu na zelenu granu u kladarama, znam kako je :)

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Hvala za info. Jel ima još koji "dojavljivač" koji bi nama nesretnicima pomogao u povremenom klađenju, uz podjelu dobiti? Jel ima neki entuzijast koji prati i poznaje kretanja klubova i njihove statistike da mi tjedno složi nekoliko parova, ja uplaćujem i dijelimo eventualnu dobit? Ako pušimo, nema veze... nakon par tjedana pušenja, mijenjam pomagača.

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
16 godina
neaktivan
Online klađenje

Klađenje je težak i iscrpan posao ako se želi biti u plusu. Pročitati kako se izračunavaju tečajevi u postotke i savjeti za klađenje tu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tkalec kaže...

Klađenje je težak i iscrpan posao ako se želi biti u plusu. Pročitati kako se izračunavaju tečajevi u postotke i savjeti za klađenje tu.

Jasno. Ali nisam tip koji prati sport i statistike. Igram samo zicere, uglavnom sam u minimalnom plusu, a da pušenja ima...

Baš bih volio suradnju s nekim tko vatreno prati i tko se vrlo kuži u stanja klubova, njihove šanse, itd. da mi povemeno predlaže parove. Probat ću ovu uslugu spomenutu iznad.

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
tkalec kaže...

Jasno. Ali nisam tip koji prati sport i statistike. Igram samo zicere, uglavnom sam u minimalnom plusu, a da pušenja ima...

Baš bih volio suradnju s nekim tko vatreno prati i tko se vrlo kuži u stanja klubova, njihove šanse, itd. da mi povemeno predlaže parove. Probat ću ovu uslugu spomenutu iznad.

Probaj svakako na forumu ima odličnih dečki koji imaju jako puno staža u klađenju i odabiru tipova. Predlažem ti da prvo tečaj pretvoriš u postotke. Vidit češ da je lakše kad ti je pred očima 70%-30% umjesto 1,20-1,40-2,30. Inače nisam baš neki kockar, ali probao sam po uputama i mogu reć da ekipa zna šta radi.
16 godina
neaktivan
Online klađenje

Ustvari lako je doć do informacija namještenih utakmica, ali masu puta se ispostavi da nije istina, a masu puta sam zažalio što nisam odigrao.

Evo ova utakmica je kao namještena pa ćemo vidit jeli istina.

St. Florian - Wels 1,  danas u 19.00 pa ko voli nek izvoli.

Završilo na kraju 1-1

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2009 1:11 (tkalec).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A kako se to kladi...mislim kako ti uzmu pare...ili je to onak bzvz napraviš listić pa da vidis jel ces dobiti??

16 godina
neaktivan

jeli zna tko

16 godina

pa vakljda preko kreditne kartice to ide.

ja sam se tako kladio samo kad je u 24 sata bio onaj kupon sa 5 eura i bio ja to dotero do 20 eura al onda sam sve stavio na hrvatsku u finalu rukometnog prvenstva i osto bez toga. a kako došlo tako ošlo...

13 godina
neaktivan

otvoris racun na kladionici,uplatis i kladis se evo ima ovde sve fino objasnjeno

http://www.onlinekladionice.net/kako-zapoceti-online-kladenje

do sada je broj jedan za uplate bio monybookers i kreditne odnosno debitne kartice medjutim sada se tu nametnuo netteler koji od skoro prihvata i hrvatsku,srbiju i svim daje mastercard plasticnu i virtualnu

http://www.kladionicari.org/netteler.php

14 godina
neaktivan
Online klađenje

Imam pitanje vezano za bet365 online kladenje. Naime, nigdje u ponudi ne vidim 1X, X2 ponude,

da li sam ćorav ili to kod njih ne postoji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice