Onemogučen facebook

poruka: 4
|
čitano: 1.539
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Onemogučen facebook

Pozdrav svima,dakle moj brat ima problema s facebookom,prije 1tj mu je neko provalio u facebook,tj phishing...nakon toga prčkao je i prijavio krađu accaunta,facebook je onemogučio acc,e sad pošto je on maloljetan(12god) nema osobnu...a to se mora poslati na facebook support da vrate face.ima jedino vozačku za bicikl,što sam im ja i poslao no oni ne odgovaraju več 6 dana...:(,što učiniti

P.S sry ako sam fulao podforum..

|AMD Athlon 64 x2 4400+ @2.5ghz|Gigabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Onemogučen facebook
RaZ0R9111 kaže...

.ima jedino vozačku za bicikl,što sam im ja i poslao no oni ne odgovaraju več 6 dana...:(,što učiniti

Ne znam sto drugo uciniti osim cekati.

il nek pravi novi profil.

16 godina
neaktivan
Onemogučen facebook

Da je čitao user agreement znao bi da nesmije napraviti account s manje od 13 godina

Živio Arch! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!

2 0 hvala 0
16 godina
Onemogučen facebook

Nije mora čitati user agreement, da je naveo da ima 12 god, ne bi mogao registrirati profil, očito je da je pri registraciji lagao, te mu sad iz facebook-a ne žele vratiti accaunt.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice