Odabir hostinga P&O

poruka: 3
|
čitano: 2.775
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Odabir hostinga P&O

Ovih dana dobio sam jednu ideju za napraviti neku stranicu mada to sada nije bitno sto i kako nego gdje hostati?

Gledao sam malo po BOL-u i raspitao se uokolo i ima ih svakavih i sa različitom razinom profesionalnosti i same usluge pa bih ja sada naveo par hostinga a vi svi koji imate neki od njih, SLOBODNO i nekako obavezno napisite svoj dojam i kakva je usluga te cijena.

Recimo

plus.hr hosting (kolega jedan ga ima) Ukupna ocjena: 4.5/5

• brz i profesionalan support
  • kvaliteta usluge
  • jedina stvar je sto je i skuplji malo nego ostali ali oni to jako dobro opravdavaju

Hrvatski-Hosting.com Ukupna ocjena:4/5 

• takoder kvalitetna usluga, mozda ne najbrza ali svakako za pohvaliti
  • vjerojatno najzastupljeniji hosting zbog vrlo niskih cijena 
  • imaju i nerijetko akcije na kojima se moze ustediti dosta novca a dobiti isto
  • cijene domenu su uredu

Studio4Host Ukupna ocjena: 3/5

• neki su zadovoljni, neki nisu
  • konkretno ja sam uzeo game server od studia4host i bio sam prosto razocaran, mozda se to bas potrefilo ali kupio sam 2 servera od kojeg je 1 radio skoro stalno a 2. je radio 4 dana i to ne zaredom nego na prekide
  • cijene su im takoder korektne ali sa njima nisam imao nikakvog iskustva u web hostingu

Nadam se da cete vi koji imate neki hosting mozda i neki drugi pomoci da u ovoj temi korisnik nadje sve sto treba znati o pojedinom hostingu i kvaliteti. Pogotovo meni sada :)

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----ORIGIN: GPUlan---------
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Odabir hostinga P&O

Cijene:

Plus.hr |2000MB| 

565,80 KN

Za toliko prostora ce cini mnogo novca, ali se dobiva jako puno ostalih stvari. Za jednu prosjecnu stranicu cini se cisto dovoljno mjesta.

STUDIO4HOST |5000MB|

369,00 KN

Nudi također mnogo stvari, samo se kvalitetom usluge ne ističu kao plus.hr hosting

Hrvatski Hosting

279,00 KN

Cijenovno najniže, ponudom najniži. Neznam točno kakvi su sa web paketima ali game serveri su katastrofa!

Onaj ko ne poludi samnom - nije normalan ----xf:carlibas----ORIGIN: GPUlan---------
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Odabir hostinga P&O

možda neki strani?

http://www.odaberihosting.com/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice