U nevolji zbog facea - pomoć!

poruka: 43
|
čitano: 8.285
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: U navoljama zbog facea pomoc!
SUPER :) kaže...
VirtUoso kaže...
VirtUoso kaže...
SUPER :) kaže.

Nije to problem nego sto u mojoj skoli svi vrijeđaju profesore na faceu i cak in pravu profile pa oni koji su to radili ce ic kod ravnatelja.

A u mojoj anketi su svi rekli DA

Sta se bojis ravnatelja,ravnatelj ti nemože ništa,bilo je dana kad san ja sa svojin pušija i pija kavu u uredu,al da otkaz j*bigaOsmijeh

duje kapitanović
16 godina
neaktivan
cappy kaže...

Sta se bojis ravnatelja,ravnatelj ti nemože ništa,bilo je dana kad san ja sa svojin pušija i pija kavu u uredu,al da otkaz j*bigaOsmijeh

Neki nisu te sreće.

Press any key to continue or any other key to quit.
16 godina
neaktivan

Promjeni ime i sliku na face profilu, ili ga deaktiviraj :D

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bio sam i ja kod ravnateljice pa mi(namaIzlanuo se)je odrzala bukvicuSmijeh i to je to.

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...
cappy kaže...

Neki nisu te sreće.

Nisan ni ja bija te srece neznas ti sta san proživljava sa svojon staron razrednicon iz osnovne,a susjeda mi je svakim dan kad prođen kraj njezinog prozora smrkne mi se,jednog dana uvatila je nas trojicu kako pusimo(cigarete) bija san tad 7razred,rekla da u pon dođu roditelju u sk.

ja san materi prizna i sve reka i dođe mi mater u skolu a ona njoj napuni glavu kako moj najbolji prijatelj puši travu,kako i ja sanjin pušin normalno mater me napala,oden li sa prijateljima na pice znala je koji kafic,koje pice,i koliko cigara san popusija.

Al dobro to sve je izad mene samo kad se sitin sta san sve sanjon proživija.

duje kapitanović
16 godina
protjeran

hahahhahahaha, izvini smijem se tvojoj muci, ali to mi nimalo nije jasno.Kod vas je to toliko kaznjivo?Mi smo pravili jos gluplja sr..a.Nasli smo profile od nasih profa, pa im slali raznorazne sadrzaje..kao npr one sadrzaje sa XXX video:D

Da da, doduse smo to uradili sa nepoznatim profilom, pa kad se jedna profesorica obrukala, pukla je bruka u skoli:D

Doduse znala je da mi imamo prste u tome, ali   nije tacno znala tko, ali nije nas nesto tlacila, bas suprotno.Odgovaralo joj je sto se prica o njoj svasta:D hehe

Mislim da ti se to sve da izgladit, i da mi nije jasno, kakvi ukori?Zar ovo nije demokratsko drustvo u kom svak ima priliku da izjasni svoje misljenje, pa bio to profesor.Mislim da to treba tuziti, jer je to ugrozavanje prava na slobodu govora.

http://creazy.listen2myradio.com
16 godina
protjeran
RE: U nevolji zbog facea - pomoć!
Sum_of_all_fears kaže...

Mene bi ovo jako zabrinulo da sam na tvom mjestu

Kazneni zakon "Narodne novine" br. 110/97

KAZNENA DJELA PROTIV ČASTI I UGLEDA

Uvreda

Članak 199.

(1) Tko uvrijedi drugoga,

kaznit će se novčanom kaznom do sto dnevnih dohodaka ili kaznom zatvora do tri mjeseca.

(2) Tko uvrijedi drugoga putem tiska, radija, televizije, pred više osoba, na javnom skupu ili na drugi način zbog čega je uvreda postala pristupačnom većem broju osoba,

kaznit će se novčanom kaznom do stopedeset dnevnih dohodaka ili kaznom zatvora do šest mjeseci.

(3) Ako uvrijeđeni uzvrati uvredu, sud može oba počinitelja osloboditi kazne.

Kleveta

Članak 200.

(1) Tko za drugoga iznese ili pronese nešto neistinito što može škoditi njegovoj časti ili ugledu,

kaznit će se novčanom kaznom do stopedeset dnevnih dohodaka ili kaznom zatvora do šest mjeseci.

(2) Tko za drugoga iznese ili pronese nešto neistinito što može škoditi njegovoj časti ili ugledu putem tiska, radija, televizije, pred više osoba, na javnom skupu ili na drugi način zbog čega je kleveta postala pristupačnom većem broju osoba,

kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine.

(3) Ako osoba protiv koje se vodi kazneni postupak zbog klevete dokaže istinitost svoje tvrdnje ili opravdani razlog zbog kojeg je povjerovala u istinitost sadržaja kojeg je iznijela ili pronijela, neće se kazniti za klevetu, ali se može kazniti za kazneno djelo uvrede (članak 199.), ili kazneno djelo predbacivanja kaznenog djela (članak 202.).

Iznošenje osobnih ili obiteljskih prilika

Članak 201.

(1) Tko iznese ili pronese nešto iz osobnog ili obiteljskog života drugoga što može škoditi njegovoj časti ili ugledu,

kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine.

(2) Tko iznese ili pronese nešto iz osobnog ili obiteljskog života drugoga što može škoditi njegovoj časti ili ugledu putem tiska, radija, televizije, pred više osoba, na javnom skupu ili na drugi način zbog čega je iznošenje osobnih ili obiteljskih prilika postalo pristupačno većem broju osoba,

kaznit će se kaznom zatvora od šest mjeseci do jedne godine.

Nemoj me zezat

16 godina
neaktivan

Briši dok ti je navrime, dok nisu 100% sigurno, saznali.

Neznam šta da napišem?
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2009 19:58 (Cerina15).
16 godina
protjeran

:D Kreco hakija presudila mu cakija, presudila mu cakija....

haj bolan sta se sekiras, imat ces dzaba jesti, piti i kanit se Buga:D narednih nekoliko mjeseci:D

Skinut ces se starcima sa grbace..heheheh...ma furaju te bolan..nea od ovog nista, jos niko nije zaglavio zatvora radi takvog neceg, a i na kraju da dodze do tog ko moze potvrdit da si ti to stavio?Nitko, jednostavno provaljen ti je FB profil i neko se nasalio na racun profesora, pa nek oni utvrdzuju jesi ti to radio ili ne... itd itd....Stog ne sekiraj se previse oko tog, ako ti je radi profe, prosto deaktiviraj profil, i sve ce ti se obrisati, primiri se koji mjesec i to je to.Ovo oko zakona se odnosi na neke druge uvrede i klevete.

To sto si ti stavio je tvoje misljenje o nekom i ne kosi se sa zakonskom cinjenicom.
Da se ovaj zakon toliko primjenjuje, za obicnu psovku ili ako bas hoces, spominjanje tudze mame u negativnom kontekstu:D bi se iso u zatvor, a da se to provodi ja bi i skoro citava moja skola dobili dozivotne kazne:D

http://creazy.listen2myradio.com
16 godina
odjavljen

pa yebote reci da  nisi ti i amen,reci da se neko logirao na tvoj account i napravio ti pi7dariju ako upce bude pi7darija. ajde ti nama lijepo javi u pon sto se zbilo s ovim!

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
...

Nemoj me zezat

Nemaš se što brinuti po zakonu osim ako nisi nešto naveo kao činjenicu ili retoričko pitanje.

Ti možeš slobodno postaviti pitanje:  "da li mislite da li je taj čovjek retardiran?" i to će se smatrati "anketom". Samo kaži da si to pitanje postavio jer te zanimalo tuđe razmišljanje i da nisi ništa više kriv od onih koji su glasovali i izrazili svoje mišljenje.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

Evo da ne otvaram novu temu postavit ću pitanje ovdje. Ako smijem Osmijeh Kako izbrisati profil ljudi koji umru? Npr. netko pogine u nesreći a ima profil na tom nesretnom facu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
username kaže...

Evo da ne otvaram novu temu postavit ću pitanje ovdje. Ako smijem Osmijeh Kako izbrisati profil ljudi koji umru? Npr. netko pogine u nesreći a ima profil na tom nesretnom facu?

Ti nikako. Možeš jedino poslati mail njima i objasniti im situaciju

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice