Netko mi se spaja na net

poruka: 53
|
čitano: 18.190
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Netko mi se spaja na net

Kao što gore piše netko mi se spaja na net. Bio sam promijenio šifru ali je i dalje ovdje.

Onda sam zvao operatera (T-com) i on je promijenio šifru ali je i dalje taj lik spojen na moj net.

Dal ima neki naćin da ga se riješim ili da mu blokiram pristup mom netu?

Sutra ću opet zvati operatera ali sam prvo ovdje htio pitat.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Netko mi se spaja na net
borna666 kaže...

Kao što gore piše netko mi se spaja na net. Bio sam promijenio šifru ali je i dalje ovdje.

Onda sam zvao operatera (T-com) i on je promijenio šifru ali je i dalje taj lik spojen na moj net.

Kako si se zaštitio, koju enkripciju koristiš?

15 godina
protjeran
bradonja_85 kaže...
borna666 kaže...

Kako si se zaštitio, koju enkripciju koristiš?

AES ako na to misliš?!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
14 godina
protjeran

WPA-PSK i miran.

www.mmo-balkan.com
16 godina
borna666 kaže...
..

AES ako na to misliš?!

ne mislio je na WPA-WEP. Preporuka WPA2 ili WPA, na starim uređajima je default WEP (koji se probija za par minuta) i još gore, stare postavke su bile bez šifre. Provjeri i VPS.

Ali, kako znaš da ti je netko na netu? Spajaš se žicom, wirelessom?.. iskluči wireless pa provjeri (ako je i dalje uređaj prisutan, to je nešto od routera ili TVa), tad postavi zaštitu, novu šifru, resetiraj uređaj... nakon tog, ako koristiš wireless, provjeri imaš li MAC filtriranje i dozvoli samo za svoju karticu.

- vjerojatnije, nepoznato računalo je obično MaxTV ili tvoj PC pod drugom mrežnom postavkom, samo zaostao o logovima. Reset bi to trebao počistiti.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
Netko mi se spaja na net

Pogledaj da ti se nije spojio kabelom.

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ihush kaže...
borna666 kaže...
..

AES ako na to misliš?!

ne mislio je na WPA-WEP. Preporuka WPA2 ili WPA, na starim uređajima je default WEP (koji se probija za par minuta) i još gore, stare postavke su bile bez šifre. Provjeri i VPS.

Ali, kako znaš da ti je netko na netu? Spajaš se žicom, wirelessom?.. iskluči wireless pa provjeri (ako je i dalje uređaj prisutan, to je nešto od routera ili TVa), tad postavi zaštitu, novu šifru, resetiraj uređaj... nakon tog, ako koristiš wireless, provjeri imaš li MAC filtriranje i dozvoli samo za svoju karticu.

- vjerojatnije, nepoznato računalo je obično MaxTV ili tvoj PC pod drugom mrežnom postavkom, samo zaostao o logovima. Reset bi to trebao počistiti.

WPA2 Personal

Spajam se s D-linkom. Jer mi je ruter kat niže. MaxTV nemam. I restart misliš na komp ili na ruter? (malo sam noob što se toga tiće{#})

16 godina
moderator

za početak po čemu si i kako zaključio da se netko spaja?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina

D-Link je firma koja proizvodi razne (mrežne) uređaje... valjda govoriš o wlan adapteru?

- podešavanja se rade na routeru (zapravo modemu, čarobnoj kutijici..), ovisno o modelu i verziji softwarea (firmware instalira ISP) i opcijama koje su ti dostupne, možeš ili ne možeš nešto podesiti. Prvi korak je na siguran način (žicom, ugašen wireless) podesiti modem, tek nakon tog upaliti i spojiti se wlanom. .. kao i 50% šanse da nije ništa (ali i 50% da se stvarno netko spaja).

To sve (zaštita) nema skoro nikakve veze s PCjem, sve je na modemu (kutijici, koja je modem, router, DHCP server, WLAN itd..)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
protjeran
Netko mi se spaja na net

Idem na computer i na network i tamo mi piše

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
borna666 kaže...

nažalost nisam te shvatio...

može screenshot?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
protjeran

to biće on vidi ostale wireless mreže pa misli da su spojeni na njega?

www.mmo-balkan.com
16 godina
neaktivan
Bejtman kaže...

To biće on vidi ostale wireless mreže pa misli da su spojeni na njega?

Ne vjerujem. Prije će biti da vidi ime uređaja koji se prije spajao na njegov router. Imena ostaju.

15 godina
XXX-Man kaže...
borna666 kaže...

može screenshot?

Mislim da je na ovo mislio.

Ako tu vidiš neki drugi PC osim svog onda ti se netko kači na mrežu

16 godina
moderator
bradonja_85 kaže...

Mislim da je na ovo mislio.

Ako tu vidiš neki drugi PC osim svog onda ti se netko kači na mrežu

tako bi već moglo...

al nek on ipak da screenshot da budemo sigurni o čemu se radi...

15 godina
protjeran
XXX-Man kaže...
borna666 kaže...

može screenshot?

sry nemogu. Ugl imaš onaj network u my computer?!

Tamo (koliko ja znam) piše tko mi je spojen na mrežu

14 godina
protjeran

reci što ti točno piše..

www.mmo-balkan.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 0:43 (Bejtman).
15 godina
protjeran
Bejtman kaže...

reci što ti točno piše..

ne ovdje

Taj network se nalazi u my computer. Sa strane je ona linija gdje pišu lokalni diskovi itd... I na kraju ti je network

14 godina
neaktivan
borna666 kaže...

sry nemogu. Ugl imaš onaj network u my computer?!

Tamo (koliko ja znam) piše tko mi je spojen na mrežu

Nemožeš opalit SS, wtf?

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
16 godina
moderator

dobro to smo riješili...

onda što vidiš pod tim network?

koji je naziv tog što se spaja?

i zašto nemožeš stavit screenshot?

15 godina
borna666 kaže...
Bejtman kaže...

reci što ti točno piše..

ne ovdje

Taj network se nalazi u my computer. Sa strane je ona linija gdje pišu lokalni diskovi itd... I na kraju ti je network

Evo još jednom slika. Jel to to?

Tu vidiš još jedan PC?

15 godina
protjeran
bradonja_85 kaže...
borna666 kaže...
Bejtman kaže...

reci što ti točno piše..

ne ovdje

Evo još jednom slika. Jel to to? Tu vidiš još jedan PC?

Da

14 godina
protjeran

nevidim smisao ove teme ako nemožeš uplodati obični screenshot od niti 100kb. Pitam te ja i ostali ljudi da okačiš ss kažeš nemožeš. Onda te pitam što ti točno piše kažeš "ne ovdje". Stavi ss i riješimo sve u 2 sek, ovako se možemo dopisivati 2 godine.

www.mmo-balkan.com
15 godina
Netko mi se spaja na net

Ako imas ukljucen WPA2 mozes mirno spavati.

Bang!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WindEmperor kaže...

Ako imas ukljucen WPA2 mozes mirno spavati.

dal je bolji personal ili enterprise?

15 godina

WPA2 Personal i AES enkripciju stavi i gotovo, nemas briga vise. Vrlo jednostavno.

Bang!
15 godina
protjeran
WindEmperor kaže...

WPA2 Personal i AES enkripciju stavi i gotovo, nemas briga vise. Vrlo jednostavno.

ok thx;)

13 godina
neaktivan
Netko mi se spaja na net

Najjednostavnije je ti je da se loguješ na svoj ruter. U ovom slučaju na slijedeći način, 

1) stisni start i idi na run

2) Upiši cmd i stsni enter

3) upisi ipconfig i stisni enter

4) nadji polje default gateway i prepisi sebi taj br (IP) ide otprilike sa 192.128.0.1

5) udji na chrome i upiši taj br, udari po enteru

6) upiši admin kao username, admin kao pasword, pošto ne vjerujem da ti je taj tko ti je podešavao wireless ruter podesio pasword za pristup routeru.

7) nadji polje lan setings

8) tu će ti pisati sve ip adrese koje su trenutno u opticaju, tj kojima ruter daje usluge

9) napravi screen shoot pa ga zalijepi ovdje 

Jel može tako  :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Netko mi se spaja na net

Jel problem lupit print screen i zalijepit u paint ili jednostavno sa snipping toolom (ako koristiš sedmicu) napravit ss a ne navlačit ekipu da ti pomaže a ni sam nemaš pojma o čemu pričaš?

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne znam, možda se i varam, ali mislim da se komandom netstat -na  mogu dobiti sve informacije o mreži na kojoj se nalazite vi a i ostali korisnici tog acces pointa. Tu pokazuje sve IP-ove konektovane u tom trenutku. Ispravite me ako se varam

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice