Najjeftiniji VPN

poruka: 4
|
čitano: 2.412
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Najjeftiniji VPN

Svako malo trebam tražiti nove proxyje kad trebam nešto što je dostupno samo u SAD-u. Taman kad pronađem jedan koji radi već sutra prestane raditi. HotspotShield proxiji su najčešće blokirani pa mi to baš ne pomaže. Pa sam si mislio kupiti neki jeftini VPN koji će uvijek raditi. Koji preporučujute?

EDIT: Našao sam ovo ali je malo preskup.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 23:05 (AW10).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Najjeftiniji VPN

Mene također zanima preporuka nekog jeftinog VPNa. USA ili EU, nije bitno. 4mbit, neograničeni promet i da je jeftin. Ovaj mi se čini ok. Trenutno sam u domu na jako lošoj vezi pa ne mogu vidjeti kakva je brzina. Jel netko koristi kakav VPN?

I da, neki 100% siguran koji se neće ugasiti nakon što platim 3-6 mjeseci. Anonymous (i kriptirani) bi isto bio jako lijep feature.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Najjeftiniji VPN

Self-bump

Dobro, jel može netko isprobat barem ovaj VPN koji sam dao? Ima 1h trial, zanima me kako se ponaša u browsanju, jel rade uobičajene stranice, kakav je ping u CoDu i sl. Kratka recenzija. Ja bi i sam isprobao ali sam sad na vezi koja je skoro kao i modem.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Najjeftiniji VPN
Sum_of_all_fears kaže...

kakav je ping u CoDu i sl

Ne bas predobar. Paket putuje od tvog racunala do VPN servera nakon cega sa VPN servera ide prema CoD serveru i tim se istim putem vraca natrag. Znaci zbrojis vrijeme u milisekundama do VPN servera, pa vrijeme u milisekundama od VPN servera do CoD servera i to sve pomnozis sa dva (jer dobivas i povratnu informaciju) i eto ti pinga.

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice