Poz.
Koristim Mozillu Firefox kao primarni pretraživač, te slušam stream radio preko Interneta ( radioteka.org) , preko Windows Media Plugin-a.
Sve je bilo u redu to neki dan, kada sam deinstalirao Mozillu te je ponovno instalirao jer me je RealPlayer nešto "zezao".
Sada kada odem na Radioteka.org da bi slušao stream radio plugin- za Windows media mi nije istaliran te mi preglednik izbacuje ( slika 1.)
Odem na ( slika 2.) te odem na "Manual" da bi mi on izbacio hrpu Pluginova,
Kako da to najbrže rješim da mogu i dalje nesmetan slušati stream preko Plugin-a od Windows Media Playera.
Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
- Reinstaliraj Windows Media Player Plugin sa Revo Uninstallerom.
- Počisti sa CCleanerom
- Pogledaj je li plugin nakon instalacije omogućen
- Reinstaliraj Windows Media Player Plugin sa Revo Uninstallerom.
- Počisti sa CCleanerom
- Pogledaj je li plugin nakon instalacije omogućen
Idem probati
Javim kad napravim
Nažalost ništa
Prilikom instalacije plugina moraš imati zatvoren Firefox. Ja sam imao sličan problem ali sa Chromeom. Probaj prvo instalirati Windows Media Player Plugin sa ove stranice pa onda instalirati Firefox.
Prilikom instalacije plugina moraš imati zatvoren Firefox. Ja sam imao sličan problem ali sa Chromeom. Probaj prvo instalirati Windows Media Player Plugin sa ove stranice pa onda instalirati Firefox.
Pa ste sam instalirao i ima programa u programima, ali me zeza kada odem da streama radio
...
Instalirao sam s toga linka.
I tog plugina ima u control panellu u popisu instaliranih programa, (slika) zadnji po redu.
ali kada odem na radioteka.org te kada odaberem željenu radio stanicu "iskoči" mi okvir koji govori da instaliram plugin ( prvi post, slika 1 ) , a on je već instaliran jer ga ima u popisu.
I tog plugina ima u control panellu u popisu instaliranih programa, (slika) zadnji po redu.
ali kada odem na radioteka.org te kada odaberem željenu radio stanicu "iskoči" mi okvir koji govori da instaliram plugin ( prvi post, slika 1 ) , a on je već instaliran jer ga ima u popisu.
Tools->Addons
Nalazi li ti se pod pluginima nešto tipa "Windows Media Player Plug-in Dynamic Link Library"?
Ako se nalazi, probaj mu dodijeliti audio/x-mpegurl MIME tip. To ćeš napraviti tako da odeš u Tools->Options, prebaciš na tab Applications, u search upišeš "audio" i sve audio tipove dodjeliš tom pluginu.
Meni na stranici "radiostanica.com" neće da svira preko firefoxa, kliknem na plavi znak za play, otvori se novi prozor sa imenom od radio stanice i ništa se ne dešava.
Jel zna netko što treba podesiti.
Edit: proradilo je ali nakon par sekundi čekanja.
Tools->Addons
Nalazi li ti se pod pluginima nešto tipa "Windows Media Player Plug-in Dynamic Link Library"?
Ako se nalazi, probaj mu dodijeliti audio/x-mpegurl MIME tip. To ćeš napraviti tako da odeš u Tools->Options, prebaciš na tab Applications, u search upišeš "audio" i sve audio tipove dodjeliš tom pluginu.
Nažalost ne nalazi mi se u Plugin-ovima ništa toga tipa, nigdje se ne spominje Windows Media
Napravio sam, ali sada kada izaberem radio prvo se pojavi bijeli ekran i onda nakon nekoliko sekundi počinje reprodukcija odabranog stream-a
Dali se to kako može korigirati da počne odmah
Napravio sam, ali sada kada izaberem radio prvo se pojavi bijeli ekran i onda nakon nekoliko sekundi počinje reprodukcija odabranog stream-a
Pa ne baš. Prvo ti se windows media player treba učitati (bijeli ekran koji vidiš je dok se to događa), kada se on učita tada se još stream mora bufferati. Nije valjda tolika tragedija pričekati malo?
Pa ne baš. Prvo ti se windows media player treba učitati (bijeli ekran koji vidiš je dok se to događa), kada se on učita tada se još stream mora bufferati. Nije valjda tolika tragedija pričekati malo?
Ma nije