Imam pitanje dali Mozilla Firefox ima neku opciju da mi spremi sve favorite i dok instaliram
nove win i Mozilla Firefox da si Mozilla Firefox povuče te favorite spremljene ???? Dali zna tko ???
Imam pitanje dali Mozilla Firefox ima neku opciju da mi spremi sve favorite i dok instaliram
nove win i Mozilla Firefox da si Mozilla Firefox povuče te favorite spremljene ???? Dali zna tko ???
Ako misliš na bookmarkse, odgovor je da ima opcija.
Trenutno imam hr verziju pa ovako piše:
Zabilješke>Organiziraj zabilješke>Unos i sigurnosne kopije
Imaš ovaj program koji ti to omogućava.
zna li tko isto to za uTorrent da mi ostanu svi torrenti u uTorrentu koji su i bili ????????
dali zna tko ?????????????????????????????
Ne razumijem pitanje.
uTorrent je za skidanje i dijeljenje, pa ako nešto od toga radiš u folderu je gdje si spremao.
Jedino ako pitaš, kako da stvari ostanu da dijeliš ako si ih premjestio iz matičnog foldera?
mene zanima ako instaliram nove win da mi uTorrent se ne sruši da sve ostane !
da ne otvaram novu temu, ovdje ću pitat...
jel se može kako promijenit ikona mape u bookmarku?
trebala bi se sama promijeniti..ili?probaj ih izbrisati i ponovno postaviti u bookmark..otvorit stranice dok de ne promijene,i kad se promjene u bookmarku,onda povući gore
Trebalo bi ti sve ostat isto, ako je taj folder na drugoj particiji koju ne diraš,
samo prilikom nove instalacije postavi isti folder.
ja moram dirati taj folder
Onda ga kopiraj negdje, pa makar i na cd ili dvd, pa ga poslije vrati, i to je to.
grease monkey je odlican za mozzilu
trebala bi se sama promijeniti..ili?probaj ih izbrisati i ponovno postaviti u bookmark..otvorit stranice dok de ne promijene,i kad se promjene u bookmarku,onda povući gore
ma jok, to su mape u kojima su bookmarksi. jel se može kak promjenit ikona te mape?
ma jok, to su mape u kojima su bookmarksi. jel se može kak promjenit ikona te mape?
Možda bi ti nešto ovakvo moglo pomoći, nemam taj addon, ali probaj
ehh, nažalost ne pomaže. taj add-on služi za promjenu ikone bookmarka, ali ne i mape u bookmarku
ehh, nažalost ne pomaže. taj add-on služi za promjenu ikone bookmarka, ali ne i mape u bookmarku
Evo, napravi ovak:
Odi u C:\Documents and Settings\*your username*\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\*profile name*\chrome (pretpostavljam da su win u pitanju), tamo napravi fajl userChrome.css. U njega unesi ovaj kod:
.bookmark-item[container="true"][label="ime foldera"] {
list-style-image: url('file:///*lokacija ikone*) !important;
-moz-image-region: rect(0px 16px 16px 0px) !important;
}
Primjer:
.bookmark-item[container="true"][label="Dailys"] {
list-style-image: url('file:///C:/Documents/Tools/FFI/home.png') !important;
}
.bookmark-item[container="true"][label="Favorites"] {
list-style-image: url('file:///C:/Documents/Tools/FFI/favorits.png') !important;
}
Brijem da bi trebalo radit i mislim da treba biti .png ikona.
Probaj
ovako izgleda i neće:
.bookmark-item[container="true"][label="Bug Online"] {
list-style-image: url('file:///E:\Dokumenti\Ikone i kursori\Ikone\Bug Online.png) !important;
}
.bookmark-item[container="true"][label="eRepublik"] {
list-style-image: url('file:///E:\Dokumenti\Ikone i kursori\Ikone\eRepublik.png) !important;
}
a stavio sam ga u: C:\Users\jurluk\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\jau913jd.default\chrome
Probaj okrenut ove backslashove u slashove...
E i fale ti jednostruki apostrofi poslje imeikone.png i u jednom i u drugom. (')
E da, i ova putanja je za XP, ne znam jel tak ide i na Win7, stari radi na njoj, ja na Ubuntuu.
ostavio sam backslashove, samo sam dodao apostrofe na kraj i skoro pa je dobro. nema obične ikone nego je prazno. neće ni sa png ni sa ico. veličina je uvijek 16x16 px
Hm, a probaj nešto iskemijat, imaš bar osnovu, di počet... Probaj ikonicu napravit sa nekim icon editorom, možda ima kakve veze sa transparentnošču ili nešto, ne bih znao.
Aj, odo ja sad spat, noć
Aj, odo ja sad spat, noć
probat ću nešto. inače, hvala! laku noć
Da sad ne otvaram bezveze novu temu postat ću jedno malo pitanje ovdje. Može li mi itko objasniti kako bookmarks toolbar proširiti na još jedan red?
Imam problem s ff,naime događa se sljedeće
Kad otvorim neku stranicu sve ok,ali kad izađem više nemogu pokrenit preglednik.
Moram otvorit task manager ubit ff i onda mogu upast na net,ali samo do ponovnog zatvaranja.
Jel neko zna u čemu je problem,koristim win7 32 bit
Imam problem s ff,naime događa se sljedeće
Kad otvorim neku stranicu sve ok,ali kad izađem više nemogu pokrenit preglednik.
Moram otvorit task manager ubit ff i onda mogu upast na net,ali samo do ponovnog zatvaranja.
Jel neko zna u čemu je problem,koristim win7 32 bit
Jel najnovija verzija ff-a?Možda kakva alpha/beta verzija?
To se i meni znalo desiti par puta ali više ne. Je li imaš zadnju verziju ff-a?
Ma imam normalnu verziju 3.6 mislim ništa beta ili alpha.
Jednostavno me z.......a ne znam više šta da radim.
Ne bih išo na uninstal imam hrpu toga na njemu ,i koje kakve lozinke koje ne znam sve napamet.
Pa ako zna neko riješenje nek objavi
Postoji li mogucnost dodavanja jos jedne bookmark trake, ako da kako?
Postoji li mogucnost dodavanja jos jedne bookmark trake, ako da kako?
view - toolbars - customize - add new toolbar ?