Vec neko vrijeme kad otvaram neku stranicu pisse mi da ta stranica nije pronadjena... sto puta moram kliknuti da bi se stranica otvorila... mislila sam da je problem u chromeu,ali nije.. tako mi je i na mozzili i na operi... ne znam u cemu je problem... chrome sam deinstalirala pa ponovo instalirala isto se pojavljuje... bojim se da nisam spusila neki virus :(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
... i?
-nedjeljom čarobna kugla slabo lovi. -potrebni su neki podatci.
Ako sumnjaš na virus, poskeniraj, S&D, MBAM.. i btw, koji AV koristiš, koji OS ...
- pa do toga imaš li priključak na internet preko fixne, w'n'w itd.
-najefikasnije rješenje, npr mint LiveCD. (klik) Tako eliminiraš sve moguće soft uzroke ili potvrdiš kvar..
Sad si mi sve rekao :D
Imam aviru .. na netu sam preko wlana.. susjed hvata moj net i on nema problema... ( nisam u hr,u austriji sam)
...netko m ije negdje ptije dao jedan link da ocistim comp jer sam tad bas bila spusila neki gadan virus... ni stranicu nisam mogla otvoriti .. ne mogu se sjetiti tog linka ... on mi je skroz ocistio comp i super je radio eto do nedavno ...
Sorry al ja ti se bas ne kuzim u compove... meni je pc potreban samo za razbibrigu ... da se kuzim nebi ovdje postavljala pitanje...
.... w7 imam.
-ok. (da bi otklonila problem, nešto moraš znati, i dati potrebne info..).
Sedmica i Avira.
Windowse treba povremeno ažurirati (sys.update). To je vjerojatno aktivno.
Avira je nedavno izašla nova ver.2012. Trebalo bi je nadograditi (ali je za sad sporedno).
Poskeniraj (gore linkovi) MBAMom.
(Instalacija je jednostavna, par updateova-next.. do trenutka kad se prvi put pokrene i ponudi zaštitu - odaberi decline, continue unprotected..).
ako nešto pronađe, odaberi fix.. i tad poskeniraj S&Dom... to može potrajati. -pa ćemo vidjeti....
i da, ni ja ne kužim kompove. NHF. 
Skinula sam mbam .. i skenirala comp .. tj laptop lol .. sad sam otvarala neke stranice koje stekaju i ok je... vidjet cemo do kada :) ...
A ja mislim da se windows sam updejtira.. povremeno ..
opet ja comp koristim za gledanje serija i za forume... ne skidam nista na njega... mislim da imam svega 3 pjesme skinute...
I hvala ti :)
Ja sam imao sličan problem dok sam bio na bnetu sa njihovim routerom, uglavnom čačkao sam po njegovom sučelju i skužio da u logu često javlja ip overflow ili ip flood, tako nekako - i tako sam fino u njegovom firewallu maknuo kvačicu sa detekcije ip flooda i ''surflao'' ko pravi :P
edit: kombinacija za takav scenario (neotvaranje stranica) je uglavnom bio upaljen torrent i surfanje
edit2: ihush, dobro ti stoji ovaj štrumf 
torent nema veze sa time,bar kod mene,ovisi koju brzinu imaš.Malo uspori sve,ali nikada da ne otvori stranicu..
ja torrent nemam 
ja sam bio pogriješio u vezi torrenta kad sam ga skidao da sam instalirao i "body language",to mi je strašno usporavalo i ovako slabi komp. svega 10tak dana imam komp i milion pitanja i problema....
torent nema veze sa time,bar kod mene,ovisi koju brzinu imaš.Malo uspori sve,ali nikada da ne otvori stranicu..
Nisam više kod njih, bio sam na 8mbita - nije vezano uz brzinu (razlikujem sporo otvaranje od neotvaranja), kažem ti da sam vidio u logu da je malo-malo javljao detekciju ip flooda (ja sam zaključio, možda krivo, da je stvar u tome što torrent spojen na ko zna koliko izvora plus nekoliko tabova njemu jednostavno ''okine'' tu detekciju). U svakom slučaju, nakon što sam isključio to na routeru, nikad sličnih problema. Uglavnom, ne znam je li ovo takav problem, no simptomi su djelovali slično pa rekoh da podijelim svoja iskustva.
ako ga budeš skidala,nemoj se zeznuti kao i ja. u jednom trenu će te pitati želiš li i "body language".. ne znam kaj je to i da li je potrebno ali strašno usporava
moze li mi neko reci kako cu vratiti onu mis/ plocu sto pomjera kursor sada kada hocu da klinem negdje ne mogu nego moram na onaj gumb moram na tipki klikati ne mogu vise na onoj ploci pa ako moze pomoc..
Promašaj teme malo bolji (mada joj naziv otkida), al ajd' ne radi ti "miš-ploča" (TM i copyright) pa opraštam...
Vjerojatno si je zaključao, tj ugasio. To se poštiže s tipkom Fn i nekom od funkcijskih tipki na laptopu (za laptope novijeg datuma ne znam).
Uz količinu informacija s tvoje strane, dosta od mene.