Mobicity.com.uk - vaša iskustva

poruka: 423
|
čitano: 89.272
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Mobicity.com.uk - vaša iskustva
Bartaul kaže...

Razmisljam da kupim nexus 4 sa njihove stranice ali je warehouse deal,mogu li me kako zeznut s tim ili sam siguran?

Radi se o factory refurbished odnosno tvornički obnovljenom modelu sa 6 mjeseci garancije

robimarko@gmail.com
15 godina

ja sam ga jučer naručio,nexus 4 i još je sinoč otišao 20 funti gore,izgleda da je bio dosta tražen pa su to iskoristili.za te novce sam spreman riskirati,iako ima 6 mj garancije.javim dojmove kad dođe.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Kako da pratim paket koji bi trebao biti dostavljen DPD-om ? I koliko je vama trajala dostava mobitela od mobicity-a ? Znači koliko dana nakon što su ga poslali ?

jednostavno zguglaš dpd tracking i dobiješ ovu stranicu i tu upišeš kod koji dobiješ mailom kada ti ga pošalju

dhl-om je inače dva do tri dana, ne bi trebalo biti nešto duže, inače zapravo najduže vremena potrati u Zagrebu pa dok dođe do tvog grada

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 16:18 (axor).
16 godina
skrba kaže...

ja sam ga jučer naručio,nexus 4 i još je sinoč otišao 20 funti gore,izgleda da je bio dosta tražen pa su to iskoristili.za te novce sam spreman riskirati,iako ima 6 mj garancije.javim dojmove kad dođe.

Mob ima garanciju 1 god Link

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
6 mjeseci jer je refurbished
robimarko@gmail.com
15 godina
Patrick_cro kaže...
skrba kaže...

Mob ima garanciju 1 god Link

ne,lijepo ti ispod piše i tak mi je rekla ženska na chatu,6mj,pa ako ona laže i ja lažem.

Refurbished Warranty

• All Refurbished devices come with a 'Like for Like' 6 month replacement warranty
  • DOA Replacement with a new refurbished item.
  • Assessment normally within 72hrs.
  • Like for Like. If we can't repair we replace a new refurbished item.
  • Repair normally within 30 working days (normally less than 14).
16 godina
Sada sam malo gledao zakone i minimum je 1god garancije za Eu zemlje po zakonu bez obzira sta je second hand proizvod
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina

takodjer narucio nexus 4 s ukfship kuponom i cjena je bila 99 sa zaracunatim VATom (0) i dostavom (0) {#}

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2014 13:39 (Bass).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel ovi refubrished mobiteli tipa nexus 4 imaju novu bateriju unutra?

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...

0 0 hvala 0
13 godina
Patrick_cro kaže...
Sada sam malo gledao zakone i minimum je 1god garancije za Eu zemlje po zakonu bez obzira sta je second hand proizvod

Nema od toga nista.. Kom se žaliti za to? Europskoj komisiji za ljudska prava, upravi vodovoda? Vidio sam na vise stranica opciju kad kupujes nesto iz druge ruke, pa cak i nesto iz izloga, konkretno objektiv u mom slucaju iz Njemacke, garancija je 6 mj i to je to, pa ti hoces-neces..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
11 godina
neaktivan
Ovaj problem sto se dogada kad placas samo karticom,dali ja mogu uslikat osobnu i karticu mobitelom ili bas moram iskljucivo skenirat,i dali da to radim ili da otkazem kupnju?

0 0 hvala 0
16 godina
RondoVK kaže...
Ovaj problem sto se dogada kad placas samo karticom,dali ja mogu uslikat osobnu i karticu mobitelom ili bas moram iskljucivo skenirat,i dali da to radim ili da otkazem kupnju?

Možeš uslikati mobitelom. Kad pošalješ, slijedeći dan ti već prihvate narudžbu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina

jucer sam prvi put narucio pa me zanima sad dal ima neki tracking number da znam tocno gdje mi je posiljka ili kako vec

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

cim posalju javit ce ti mailom tracking i sve so trebas.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
12.10. placen moto g , jos uvijek nije ni krenuo mob, pise pending fulfilment A i kazu da imaju problema sa opskrbom , prekrasno :D
15 godina

tako je i meni s nexusom. vec 2 tjedna nista a prekjucer dao zahtjev za cancel order kad su rekli da se gara vrsi u UK.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Bass kaže...

tako je i meni s nexusom. vec 2 tjedna nista a prekjucer dao zahtjev za cancel order kad su rekli da se gara vrsi u UK.

Ne, imas garanciju u Agramservis u Zagrebu

15 godina

meni zena na chatu rekla da moram fon slati natrag. sad ne znam tko je u pravu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Zekoslavac kaže...
12.10. placen moto g , jos uvijek nije ni krenuo mob, pise pending fulfilment A i kazu da imaju problema sa opskrbom , prekrasno :D

Šta se ti žališ , ja naručio Xiaomi Mi-3 07.09 i jos uvijek nista . 

14 godina

a jel vam bio in stock mobitel? pitam jer ovaj xiaomi 1s koji sam narcuio je in stock bio tad a i uvijek kad sam gledao... kako se sad toliko dugo ceka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
maxy0 kaže...

a jel vam bio in stock mobitel? pitam jer ovaj xiaomi 1s koji sam narcuio je in stock bio tad a i uvijek kad sam gledao... kako se sad toliko dugo ceka?

Iskreno ja bih se na tvom mjestu vec zalio. Imao sam takav slucaj kod njih. Bilo sve super. Mob salju u 3 dana ima ga na zalihi i onda proslo vise od mjesec dana i ja pop... Otisao na na paypal i zalio se i odmah su ga sutradan poslali i nakon dva dana mob je bio kod mene. Da nisam tko zna... mozda bih ga jos cekao.

Pucaaaajjjj :)
13 godina
odjavljen
Bass kaže...

meni zena na chatu rekla da moram fon slati natrag. sad ne znam tko je u pravu {#}

Ma nemaju pojma, svaki mob kupljen u EU sa EU garancijom Agramservis ce popraviti (Govorim o LG mobovima), potvrdili su mi to pozivom i mail-om, nazovi sam pa se uvjeri

14 godina
bNeo kaže...
maxy0 kaže...

Iskreno ja bih se na tvom mjestu vec zalio. Imao sam takav slucaj kod njih. Bilo sve super. Mob salju u 3 dana ima ga na zalihi i onda proslo vise od mjesec dana i ja pop... Otisao na na paypal i zalio se i odmah su ga sutradan poslali i nakon dva dana mob je bio kod mene. Da nisam tko zna... mozda bih ga jos cekao.

valjda mislis na ovog iznad mene... ja sam narucio svoj tek jucer. al vidit cu, ako ne bude nikakvih pomaka neko vrijeme zalit cu se naravno

14 godina

22.9 naručen crni AsuS Zenfone 5 8GB kojeg nisu imali na skladištu.. Nakon dva cimanja live chat podrške, 14.10 su skužili da ne mogu nabaviti 8GB verziju pa su poslali 16GB verziju bez ikakve moje nadoplate... 17.10 su mob predali DPD-u, a jučer 23.10 je mob stigao.. super zadovoljan {#}

★★★★★☆
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

22.9 naručen crni AsuS Zenfone 5 8GB kojeg nisu imali na skladištu.. Nakon dva cimanja live chat podrške, 14.10 su skužili da ne mogu nabaviti 8GB verziju pa su poslali 16GB verziju bez ikakve moje nadoplate... 17.10 su mob predali DPD-u, a jučer 23.10 je mob stigao.. super zadovoljan {#}

haha super si prošo svaka čast

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
16 godina
neaktivan

ja platio moto g 16gb dual sim kad je bio out-of-stock, tamo negdje u kolovozu. čim se pojavio in-stock za nekih tjedan dana, poslao im email da mi ga šalju jer je dostupan. bio je petak kad su poslali. u ponedjeljak je bio u zagrebu, u utorak na mom kućnom pragu. bez pdv-a, bez shipinga. odlično iskustvo ;)

Life is too short to remove USB safely

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Dobije li se punjač nasi ili njihovi, mislim onaj sa 3 ili 2 utikaca?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
lukads kaže...

Dobije li se punjač nasi ili njihovi, mislim onaj sa 3 ili 2 utikaca?

Ja sam uz Nexusa dobio britanski punjac i mali transformator, za pretvaranje njihovu visinu napona u nasu, tako da mislim da nema brige

13 godina
Ma nisi dobio transformator jer je kod njih 240V,a kod nominalno 230
A recimo kod mene jer sam jedno 10 metara od trafo stanice je 242V
robimarko@gmail.com
13 godina
odjavljen
robimarko kaže...
Ma nisi dobio transformator jer je kod njih 240V,a kod nominalno 230
A recimo kod mene jer sam jedno 10 metara od trafo stanice je 242V

Oprosti moja greska, napon nam je isti al prikljucak nije