Kako je sve krenulo,ne bih se cudio da se jednog dana pocnu zatvarat malo bolji privatni trackeri.
ma nema veze
ionako se liječim od piratizacije
(jedino windowse necu kupiti tak skoro)
Da, sad pod sadržajima ima po 5-50 naslova i to redom bezvezarije
Pitanje je tjedna kad će se potpuno ugasiti site.. ne vidim svrhu više.
Što se PB-a tiče, radi najnormalnije, jedino prelaze s trackera na DHT protokol (slika magnetića) što je još bolje nego s trackerima
Kako je sve krenulo,ne bih se cudio da se jednog dana pocnu zatvarat malo bolji privatni trackeri.
:/
Mislim da ce se u naredne 2 godine ugasiti mnostvo dobrih TTrackera
EDIT: Hmmm... Vidim da TL otvara registracije za ScT usere. Khm,postoji li mogucnost da se svi Uploaderi sa ScT-a prebace na TL? :D I sure hope so!
covjece odakle sada ovo? prevse tipkanja za ovakvu temu :P
šteta...odakle cu sad skidat filmove i muziku...
www.partis.si SVI SEEDAJU,ali moras i ti
Probajte ko nije RAR.BG meni je stranica sjajna i koristim je u kombinaciji s TORRENTZ!
da meni je isto dobar rar.bg i rapid treggy je dobar registriras se skidas svi torrenti valjaju
S ove sam stranice skinio prvu igru ikad.
da meni je isto dobar rar.bg i rapid treggy je dobar registriras se skidas svi torrenti valjaju
vidi vidi...serious sam na top ljestvici igara...neka neka btw. hvala za ova dva torrenta ja sam od otvorenih trackera koji valjaju znao samo PB i Mini nova
šteta...odakle cu sad skidat filmove i muziku...
http://www.kickasstorrents.com/
the best
Dok je TPB tu biće i free stvari (ilegal)