MAXadsl ili optima?

poruka: 118
|
čitano: 38.870
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
MAXadsl ili optima?

Situacija danas (12.rujan 2009) Cijena ukupno 187.10kn ||||Jesam li sve dobro napisao ako ovo uzmem i ne koristim telefon uopce placam 185,10kn mjesecno ?||||

Mjesečna naknada***   67,10*

naknada za uključenje telefonskog priključka iznosi 1,00 Kn s PDV-om uz ugovor na 24 mjeseca

naknada za uključenje*  1,00kn

FlatRATE  50,00knMjesečna naknada za OptiDSL 4.096/384 kbps 

68,00kn

[url=http://img16.imageshack.us/i/sighx.gif/][img=http://img16.imageshack.us/img16/1065/sighx.th.gif][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 10:23 (tony THE Noob).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MAXadsl ili optima?

To ti je svugdje tako,svaki kur*c ti naplaćuju.Ja isto imam telefon,flat i 4096,a malo telefoniram i sličan mi je račun.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
16 godina
RE: MAXadsl ili optima?

Kolko ti je racun oko 200 ?

[url=http://img16.imageshack.us/i/sighx.gif/][img=http://img16.imageshack.us/img16/1065/sighx.th.gif][/url]
16 godina
neaktivan
MAXadsl ili optima?

Oko 190Kn

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ja imam adsl od optime od 2 GB, najsporija dostupna brzina, i račun mi dođe oko 30 kn + 15 za svaka nova 2 GB.

zanima me koliko bi me koštalo da se prebacim na flat adsl? pokušao sam pogledat na njihovoj stranici, al mi neće uđe u nju već duže vrijeme...
17 godina
betmen kaže...
ja imam adsl od optime od 2 GB, najsporija dostupna brzina, i račun mi dođe oko 30 kn + 15 za svaka nova 2 GB.

zanima me koliko bi me koštalo da se prebacim na flat adsl? pokušao sam pogledat na njihovoj stranici, al mi neće uđe u nju već duže vrijeme...

A da nazoves njihov besplatni broj pa da ih pitas?!?!

16 godina
betmen kaže...

flat dođe 50 kn koliko ja znam

16 godina
neaktivan
lovranac kaže...
betmen kaže...

znači, za 5 kn više imam flat? idem to provjerit kod njih i lagano se pribacit na flat :)

17 godina
neaktivan
betmen kaže...
lovranac kaže...
betmen kaže...

znači, za 5 kn više imam flat? idem to provjerit kod njih i lagano se pribacit na flat :)

Ne za 5, nego za 35 (ako trošiš samo jedan paket)... Cijena za brzinu ti je i dalje 39 kuna, a flat je plus 50... Ali to nije puno...

17 godina
neaktivan
MAXadsl ili optima?

Bio na T-com-u, prešao na Optimu prije godinu i pol. T-com veza stalno pucala, moj mali koji igra Guild Wars i drugo je bijesnio... Sjećam se da je bilo normalno resetirati ruter bar jednom dnevno, a ponekad i 10-ak puta. Optima je u startu bila puno stabilnija, ali i primjetno sporija (ne sjećam se tadašnjih brzina, uzeo sam flat-rate uz najmanju brzinu). Negdje od početka godine ili proljeća brzina je osjetno povećana, sad je skroz OK. Sin kaže da je i ping manji nego je ikada bio dok smo bili na T-comu.

0 0 hvala 0
17 godina
zadrav kaže...

Bio na T-com-u, prešao na Optimu prije godinu i pol. T-com veza stalno pucala, moj mali koji igra Guild Wars i drugo je bijesnio... Sjećam se da je bilo normalno resetirati ruter bar jednom dnevno, a ponekad i 10-ak puta. Optima je u startu bila puno stabilnija, ali i primjetno sporija (ne sjećam se tadašnjih brzina, uzeo sam flat-rate uz najmanju brzinu). Negdje od početka godine ili proljeća brzina je osjetno povećana, sad je skroz OK. Sin kaže da je i ping manji nego je ikada bio dok smo bili na T-comu.

Nebih rekao da ima bolji ping od t-com-a sada i brzina je duplo manja, veza pukne jedanput-dvaput dnevno no meni ne smeta.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 23:30 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
MAXadsl ili optima?

Dal ima netko iz Hrv. zagorja ili još bolje iz zaboka a ima optima-adsl da mi može reći svoja iskustva? Razmišljam o prelasku s t-coma na optima jer je tcom bezobrazno skup a i veza mi puca stalno još pogotovo kad skidam nešto. Htio bi provjeriti dal optima dobro radi jer želim kavlitetnu uslugu a ne da poslje žalim zašto sam prešao na optimu.

http://PremiumForFree.com/index.php?referral=558290

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
tomivanek kaže...

Dal ima netko iz Hrv. zagorja ili još bolje iz zaboka a ima optima-adsl da mi može reći svoja iskustva? Razmišljam o prelasku s t-coma na optima jer je tcom bezobrazno skup a i veza mi puca stalno još pogotovo kad skidam nešto. Htio bi provjeriti dal optima dobro radi jer želim kavlitetnu uslugu a ne da poslje žalim zašto sam prešao na optimu.

Jesi zvao SZK u vezi pucanja veze?

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
16 godina
neaktivan

Zvao sam t com nekoliko puta ali javljalo mi se jako nestručno osoblje koje nije imalo pojma.

17 godina
protjeran
tomivanek kaže...

Zvao sam t com nekoliko puta ali javljalo mi se jako nestručno osoblje koje nije imalo pojma.

OK, znam da nisu bas najstrucniji, ali zato kad oni nes ne mogu rijesit, salju tehnicara koji je u mome slucaju

uvijek dosao u roku 24h.

16 godina
protjeran

Ja imam T-com jer moram, imam ugovor ali da ga nemam odmah bi prešao na Optimu...

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan
MAXadsl ili optima?

Evo danas potpisao s optimom, pa čemo vidjeti što bude.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MAXadsl ili optima?

Ja imam optimu 2 god i zadovoljan sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MAXadsl ili optima?

Može Speedtest netko s Optime?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pod009 kaže...

Može Speedtest netko s Optime?

Evo brzine

17 godina
neaktivan
MAXadsl ili optima?
xfire: immortal5555
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kako tako velik ping? Mogu li imati OptiDSL i T-Comov telefon? Koliko se plaća za prelazak? Sveukupno
17 godina
protjeran
TheGamemaker kaže...

Iskljuceni STB?

14 godina
neaktivan
MAXadsl ili optima?

Dal ima neko Speedtest od Optime onaj Carnetov paket i kakva su iskustva s tim?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
MAXadsl ili optima?

ofc optima

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MAXadsl ili optima?

Netko stvarno jos uvijek zeli potpisati s tim kradljivcima?

Naravno optima..

Ali ako mozes radje Iskon jer ga imam, ali b-net ima defaultne brzine 8Mbit

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 14:42 (brane47).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
brane47 kaže...

Netko stvarno jos uvijek zeli potpisati s tim kradljivcima?

Naravno optima..

Ali ako mozes radje Iskon jer ga imam, ali b-net ima defaultne brzine 8Mbit

Zašto kradljivci?

Ja sam njihov korisnik i ono što platim uredno i dobivam, tehničari čak i u nedjelju izlaze na teren, naravno pojedinačnih nezadovoljnika uvijek ima.

14 godina
neaktivan
Kristyans kaže...

Zašto kradljivci?

Volio bih kad bih ti mogao reci, ali nemogu..

Ali moras se sloziti, da drugi za tu cijenu daju vise..tu se to takodjer podrazumijeva..

I cesto ima prituzbi na njihovu vezu..ti si onda jedan od zadovoljnih korisnika..neka, nesmeta..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice