Ok totalni sam neznalac što se tiče mailova! Htio bih vas pitati postoji "mail program" kao Outlook i Thunderbird koji mogu kontrolirati više mailova odjednom (npr. od yahoo, gmail, hotmail...)
| 9 | Gmail |
|---|---|
| 0 | Yahoo |
| 0 | Hotmail |
| 1 | Net.hr mail FREE MAIL |
Ok totalni sam neznalac što se tiče mailova! Htio bih vas pitati postoji "mail program" kao Outlook i Thunderbird koji mogu kontrolirati više mailova odjednom (npr. od yahoo, gmail, hotmail...)
| 9 | Gmail |
|---|---|
| 0 | Yahoo |
| 0 | Hotmail |
| 1 | Net.hr mail FREE MAIL |
The Bat!, definitivno. Neograničen broj računa, POP3/IMAP4, rad sa gmail/hotmail/x custom folderima, PGP, enkripcija, adresar, predlošci, filtriranje, stotine opcija za podešavanje svakog aspekta programa... ima sve. 
Ako nisi koristio neke naprednije e-mail klijente, možda će ti izgledat malo komplicirano u startu, ali isplati se proučit dokumentaciju i naučit kako se radi sa time, poslije će se sve isplatit kad uvježbaš ove naprednije opcije, tipa regex search, filtriranja, i sl.
Ja npr. imam podešeno da mi sa svih e-mail računa povlači mailove (download + delete from server), provuče kroz filtre, i onda ovisno o ishodu razmješta po folderima, mailovi vezani uz temu X idu u folder određen za to, pod uvjetom da ne sadržavaju nešto sa liste zabranjenih keyworda, i pod uvjetom da na snazi nije filter koji autore tih mailova svrstava u action folder ili neki folder kojemu sam dao viši prioritet. Uglavnom, sve se može automatizirat, a kada radiš sa više računa u koje pristižu stotine novih mailova dnevno, za koje treba odredit što dalje (brisat, premjestit, delegirat, itd), ovako moćan program ti može oslobodit dosta vremena i značajno povećat produktivnost.
Od alternativa znam jedino za Becky!, ima nešto ljepši interface, ali čini mi se dosta slabiji od TheBat!-a.
Ili možeš pokušati s nekim korporativnim besplatnim opcijama kao što je Windows Live Mail aplikacija za koju imaš i 0-24 besplatnu korisničku podršku..
A nudi isto što i ovaj gore