Mail program!

poruka: 3
|
čitano: 2.978
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mail program!

Ok totalni sam neznalac što se tiče mailova! Htio bih vas pitati postoji "mail program" kao Outlook i Thunderbird koji mogu kontrolirati više mailova odjednom (npr. od yahoo, gmail, hotmail...)

9 Gmail
0 Yahoo
0 Hotmail
1 Net.hr mail FREE MAIL
Svatko tko odgovori na moje pitanje dobiva "HVALA" i "palac gore"

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mail program!

The Bat!, definitivno. Neograničen broj računa, POP3/IMAP4, rad sa gmail/hotmail/x custom folderima, PGP, enkripcija, adresar, predlošci, filtriranje, stotine opcija za podešavanje svakog aspekta programa... ima sve. {#}

Ako nisi koristio neke naprednije e-mail klijente, možda će ti izgledat malo komplicirano u startu, ali isplati se proučit dokumentaciju i naučit kako se radi sa time, poslije će se sve isplatit kad uvježbaš ove naprednije opcije, tipa regex search, filtriranja, i sl.

Ja npr. imam podešeno da mi sa svih e-mail računa povlači mailove (download + delete from server), provuče kroz filtre, i onda ovisno o ishodu razmješta po folderima, mailovi vezani uz temu X idu u folder određen za to, pod uvjetom da ne sadržavaju nešto sa liste zabranjenih keyworda, i pod uvjetom da na snazi nije filter koji autore tih mailova svrstava u action folder ili neki folder kojemu sam dao viši prioritet. Uglavnom, sve se može automatizirat, a kada radiš sa više računa u koje pristižu stotine novih mailova dnevno, za koje treba odredit što dalje (brisat, premjestit, delegirat, itd), ovako moćan program ti može oslobodit dosta vremena i značajno povećat produktivnost.

Od alternativa znam jedino za Becky!, ima nešto ljepši interface, ali čini mi se dosta slabiji od TheBat!-a.

In any moment of decision, the best thing you can do is the right thing, the next best thing is the wrong thing, and the worst thing you can do is nothing. —Roosevelt
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 19:29 (Machiavelli).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Mail program!

Ili možeš pokušati s nekim korporativnim besplatnim opcijama kao što je Windows Live Mail aplikacija za koju imaš i 0-24 besplatnu korisničku podršku..

A nudi isto što i ovaj gore

SilvioS, Windows Desktop Consumer MVP
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 19:54 (SilvioS).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice