Ludi wireless

poruka: 1
|
čitano: 584
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Ipak treba iskustva :p
Pozz svima ekipa i ako se netko kuži da pomogne! Imam problem sa wirelessom.. naime, brzina je preko 4 kbps i roka bez problema, no kako je mrežna prdnula od udara groma sad se spajam samo bežično. Kad otvorim browser (u ovom slučaju google chrome) al probao sam i preko explorera i mozille al brate nebi pa nebi. jednostavno kao da preskače i ne hvata dovoljno brzine da reproducira sadržaj. Nevažno jel to bio youtube, neka aplikacija, igrica... laptop je acer aspire 7736zg, driveri novi (bar sam skinuo i stavio najnovijeg sa oficijalne acerove stranice - znači to je to, svi browseri su kompatibilni sa OS Win7 x64 bit i popunjeni potrebnim platformama (flash player shockvawe player, java platforma - iako nje baš ni nema za x64 bit OS al ajde zlu ne trebalo. Radi se o t-comovom ruteru simens sx 763 i udaljen je svega 2 metra od laptopa. Sve postavke mreže sam provjerio i logički je da ako je konekcija - speedtest roka u nebo - trebalo bi i vozit po browserima. Ima li pametnih savjeta i što bi štekalo u svemu tome? Ja više ideje nemam!!!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice