Logo za BUG grupu na Steamu

poruka: 19
|
čitano: 3.420
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kao što naslov govori, trebate napraviti logo za BUG grupu na Steamu. Bio je natječaj za FEAR Combat i ima puno kvalitetnih radova, pa bi bilo dobro da se i tu napravi kvalitetan logo. Treba biti nešto u stilu Team Fortress 2. Ovo bi po meni bilo dobro, možete nešto promijenit il dodat : u pozadini capture point (ikona od TF2), a naprijed bejzbolska palica od scouta i lopata od soldiera koje su složene kao slovo X. Još bi dodal simbol BUGa u neki kut, a u sredinu Pyrovu masku. Sa velikim slovima gore još napišite BUG.

Ako ti nešto smrdi, promjeni čarape.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovako nešto naprimjer? Nešto jednostavno

team fortres team fortres
steam steam
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2008 0:30 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Logo za BUG grupu na Steamu
BORN kaže...

Ovako nešto naprimjer? Nešto jednostavno

Ovaj prvi je dobar,  ali stavi neku drugu sliku od TF2. Za drugu nemam prigovora, probaj ju povećati pa ju opet pošalji. Super smo krenuli, super moramo nastaviti!
17 godina
neaktivan

Jel to isto ko neki klan ili...? Pitam jer sam već napravio dva logoa na kojima piše Bug Clan pa me zanima dal da to promijenim prije nego stavim link za javnost...

EVGA nForce 790i Ultra Intel Core 2 Duo E8500 Patriot Viper 4GB DDR3 Thermaltake Toughpower 850W Seagate Barracuda 320GB SATA II nVidia GeForce GTX 280 Cooler Master Cosmos
17 godina
neaktivan

Ako već imaš volje stavi bubamaru sa zoljom ili slično. Možeš joj i šljem staviti i crni pojas.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo vam ekipo dva logoa, samo velim nisam ziher dal treba pisat Clan, ako ne, lako to maknem. Recite mišljenja.

http://www.filefreak.com/pfiles//70791/Steam%20Logo%201.png

http://www.filefreak.com/pfiles//70791/Steam%20Logo%202.png

EVGA nForce 790i Ultra Intel Core 2 Duo E8500 Patriot Viper 4GB DDR3 Thermaltake Toughpower 850W Seagate Barracuda 320GB SATA II nVidia GeForce GTX 280 Cooler Master Cosmos
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2008 16:17 (Chronic).
17 godina
neaktivan

Stavite BUG STEAM ili BUG@STEAM, kako god, jer to nije clan, nego grupa

P.S. ova prva slika je zaakon

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

link

tu sam postal par dobrih slika, uzmite ih za vašu kreativnost

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sad tek vidim, slike trebaju biti kvadratnog oblika!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ekipo, zanemarite ona prva dva logoa, nadam se da će vam se ovaj svidjeti. Puno mi je vremena trebalo da složim sve kak sam htio, nadam se da je OK. Ovo je u najvećoj kvaliteti, ako će trebat smanjit sliku kasnije, samo recite. Pozz

http://www.filefreak.com/pfiles//70791/Bug%20Grupa.png

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chronic kaže...

Evo ekipo, zanemarite ona prva dva logoa, nadam se da će vam se ovaj svidjeti. Puno mi je vremena trebalo da složim sve kak sam htio, nadam se da je OK. Ovo je u najvećoj kvaliteti, ako će trebat smanjit sliku kasnije, samo recite. Pozz

http://www.filefreak.com/pfiles//70791/Bug%20Grupa.png

slika je genijalna, svaka čast. da, smanji ju, ali ne jako
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

MODovi moža lock, chronicova slika definitivno pobjeđuje, a za ostale radove mi se neda čekati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala, hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

bravo chronic... i svaka čast na trudu... jel igraš tf2?

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne igram, imam Orange Box oriđiđi (obožavam cijeli HL serijal pa zato), ali se još nisam "odvažio" primit TF2. Možda budem u skoroj budućnosti. Hvala još jednom, carevi ste!

17 godina
protjeran

Chronic već dva pobjeđujuća loga na forumu, za fear clan i ovo... Bravo!!!

People that think they know it all annoy those of us that do!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chronic kaže...

Ne igram, imam Orange Box oriđiđi (obožavam cijeli HL serijal pa zato), ali se još nisam "odvažio" primit TF2. Možda budem u skoroj budućnosti. Hvala još jednom, carevi ste!

rado ćemo te primiti u grupu ako probaš TF2
17 godina
neaktivan

Hvala na pozivu, možda vam se i javim!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice