Kao što naslov govori, trebate napraviti logo za BUG grupu na Steamu. Bio je natječaj za FEAR Combat i ima puno kvalitetnih radova, pa bi bilo dobro da se i tu napravi kvalitetan logo. Treba biti nešto u stilu Team Fortress 2. Ovo bi po meni bilo dobro, možete nešto promijenit il dodat : u pozadini capture point (ikona od TF2), a naprijed bejzbolska palica od scouta i lopata od soldiera koje su složene kao slovo X. Još bi dodal simbol BUGa u neki kut, a u sredinu Pyrovu masku. Sa velikim slovima gore još napišite BUG.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako nešto naprimjer? Nešto jednostavno
Ovako nešto naprimjer? Nešto jednostavno
Jel to isto ko neki klan ili...? Pitam jer sam već napravio dva logoa na kojima piše Bug Clan pa me zanima dal da to promijenim prije nego stavim link za javnost...
Ako već imaš volje stavi bubamaru sa zoljom ili slično. Možeš joj i šljem staviti i crni pojas.
Evo vam ekipo dva logoa, samo velim nisam ziher dal treba pisat Clan, ako ne, lako to maknem. Recite mišljenja.
Stavite BUG STEAM ili BUG@STEAM, kako god, jer to nije clan, nego grupa
P.S. ova prva slika je zaakon
sad tek vidim, slike trebaju biti kvadratnog oblika!!
Evo ekipo, zanemarite ona prva dva logoa, nadam se da će vam se ovaj svidjeti. Puno mi je vremena trebalo da složim sve kak sam htio, nadam se da je OK. Ovo je u najvećoj kvaliteti, ako će trebat smanjit sliku kasnije, samo recite. Pozz
Evo ekipo, zanemarite ona prva dva logoa, nadam se da će vam se ovaj svidjeti. Puno mi je vremena trebalo da složim sve kak sam htio, nadam se da je OK. Ovo je u najvećoj kvaliteti, ako će trebat smanjit sliku kasnije, samo recite. Pozz
MODovi moža lock, chronicova slika definitivno pobjeđuje, a za ostale radove mi se neda čekati.
Hvala, hvala!
bravo chronic... i svaka čast na trudu... jel igraš tf2?
Ne igram, imam Orange Box oriđiđi (obožavam cijeli HL serijal pa zato), ali se još nisam "odvažio" primit TF2. Možda budem u skoroj budućnosti. Hvala još jednom, carevi ste!
Chronic već dva pobjeđujuća loga na forumu, za fear clan i ovo... Bravo!!!
Ne igram, imam Orange Box oriđiđi (obožavam cijeli HL serijal pa zato), ali se još nisam "odvažio" primit TF2. Možda budem u skoroj budućnosti. Hvala još jednom, carevi ste!
Hvala na pozivu, možda vam se i javim!