00385xx xxx xxxx
0038591
0038592xx xxx xxxx
ili koji već imaš
00385xx xxx xxxx
0038591
0038592xx xxx xxxx
ili koji već imaš
sta mislite kad je redeem?
sta mislite kad je redeem?
Možda večeras, sinoć nije bio.
Ne možda,nego je 100% jer je to April redemption,a sutra je 1.5! :D
U australiji tj. u Sydneju je vec 1.5
Da one skripte vise ne rade za google crome koje sam postao.steta
Da one skripte vise ne rade za google crome koje sam postao.steta
da...nažalost...ali uvjek postoji Firefox
Ma imam osjećaj da cu propustiti i ovaj reedem
Ali ipak, da propustim 12 godina Astralisa zbog lockerza, ne ne nisam toliki kreten
Treba li biti na stranici od lockerza ili se ne smije biti za onaj Lordov program?
Treba li biti na stranici od lockerza ili se ne smije biti za onaj Lordov program?
ne treba biti lordov prog ce sam otvorit stranicu kad pocne redeem
jel zna ko link od tog lordovog programa za lockerz ocu ga isprobat kad ga svi hvale
Pogledaj stranicu prije.....
nema pogledo zadnje 3 stranice i nista ....
nema pogledo zadnje 3 stranice i nista ....
Nabavi si cvike!!!!!
Drugi post na prethodnoj strani
a znam za to a isse pa to neradi!.....
P.S. vec nosim cvike
kako se ovo namijesta?samo ostavim otvoreno u tray-u a pjesma ce ce čuti kad počne redeem?
da...samo odaberi pravu glazbu...ja nisam još testirao al´ se nadam da radi
ma radi mene je probudio u pola jedan kad su ameri imali reedem i to prije nego je bio objavljen na sluzbenim stranicama!
Nego,kaj budete vi probali reedemati?Ja budem probao iPod Touch 8GB,ili DSi,kad za 2000PTZ nema nikaj vrijednijeg :)
Ljudi moji, čvrsto sam odlučio da postanem z-lister do sljedećeg redeema, ić ću od prike do prike i skupljat mailove.
Moram skupiti još 1500 ptz da sljedeći put mogu uzeti Ipod Touch 32gb.
Kolko sad imaš PTZa?
1230 Ptz, fali mi taman za onaj od 8gb
A lool,jesi pogledao sve videe?
ja idem na ipod touch 32 gb
Naravno, imam Acc od 1.4, ali nisam z-lister
ma nebitno tko ide na što :d...bitno da svako nešto ugrabi..xD...
al jedino glupo pa neće valjda stavit danas navečer..mislim pa iamo mi i društveni život...
i sad ako mi stave poslije 8/9 nemogu ništa reedemat...al dobro..onda ću skupljat bodove za sljedeći :D...
makar bi htio bar majicu izvuć iz ovog...:d
A lool,jesi pogledao sve videe?
ja imam 2144 i nisam pogledao sve filmice jer mi se neda idem reedemat bilo sto uopce me nezanim jer vjerujte sto duze birate vece je sranje najbolje da odmah kliknete na prvo za sto imate bodove, autofill i zdravo!
Jbt sad me frendovi zovu van a ja moram visiti na Lockerzu.Takodjer me i starci tlace da odem pokositi travu.Pa kud bas sve danas.
decki daje tak lako redeemat stvari ko sto vi pisete onda bi svi vec sve imali..ne treba ti uopce tih 40 bodova jer ipod od 8 gb neces uspjet redemat jer ce nestat u sekundi!!
decki daje tak lako redeemat stvari ko sto vi pisete onda bi svi vec sve imali..ne treba ti uopce tih 40 bodova jer ipod od 8 gb neces uspjet redemat jer ce nestat u sekundi!!
hah a možda baš bude u toj sekundi =D
REDEEEMMM i već je sve nestalo
haha...uspio sam redeemat ipod od 64 gige :DDDDDDD