meni lordov prog ne svira...neznam u cem je problem ostavim ga upaljenog i ostavim na netu jel treba bit na lockerz stranici...
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.398.517
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni lordov prog ne svira...neznam u cem je problem ostavim ga upaljenog i ostavim na netu jel treba bit na lockerz stranici...
Da nisi mozda melodiju zaboravio stavit?
ja sam dns dobil onu neku glupost(neke naljepnice za Iphone ili iTouch) sa March Redeema
ja sam dns dobil onu neku glupost(neke naljepnice za Iphone ili iTouch) sa March Redeema
heh..bar si dobil..ja još čekam onu neku nagradu jer sam postal Z-lister..nadam se da ću ju uspješno primit u narednih 2/3 tjedna...
(13.4. samo postal Z-lister..pa ono...) :D...i još uvijek ni neznam kaj ću dobit..xD
A ja sam jos u 1 mjesecu postala Z-lister i nema moje majice :(
eo ovako sam ja upalio program stavio melodija jedan i stisnio aktiviraj i jos podesio key bind...nakon toga prog se spustio u tray malo da pase travu :) i ja sam jos ko konj drko i po mozzili i po exploreru i na kraju nije zvonio..nezz koji k*rac
heh..neznam fkt. zašto neki dobiju ili ne..možda nisi stavio veličinu majice,il tako nešto..krivo napisal..al ono..razumijem da rade velike kontrole na macbook,ili tako nešto,al za majicu...:D...
neznam fkt...vidjet ću,ja se nadam unutar mjesec maximalno 2 da ću dobit tu neku nagradu,a ako usput planiram i nešto pokupit na reedemu..pa makar samo majicu..da vidim dal će doći itd...
Opet pitam,jel ima netko nekakvu skriptu da mi upiše i login i državu a captchu mogu sam?
također al majica sa odisejom je stigla ;-)
Opet pitam,jel ima netko nekakvu skriptu da mi upiše i login i državu a captchu mogu sam?
roboform ili autofill
eo ovako sam ja upalio program stavio melodija jedan i stisnio aktiviraj i jos podesio key bind...nakon toga prog se spustio u tray malo da pase travu :) i ja sam jos ko konj drko i po mozzili i po exploreru i na kraju nije zvonio..nezz koji k*rac
ako koristis VISU ili win7 klikni na run as administrator i radit ce meni isto prije toga nije!
ako koristiš mozillu onda ovo koristi jer je predobro meni radi savršeno samo napravi sve kak je tu i reedemaš bez beda šta očeš
Koje? :) Roboform?
onaj autofill za google chrome ne radi...kada sam jučer bio na redeemu stavio sam ga u adress bar i nije radio
ja sam juce bio na redeemu i u firefox autofill upisao sve na kraju stisnnem alt+j i on mi ispise samp zip/postal, state,city a adresu i ime prezime te country ostavi
zas nece sve?
Ja sam jucer na "redemptionu" redeemo ipod shufle. Dvaput i dvaput je bio error.
Ja uletim sav sretan napokon i ja da nes redeemam i pojedem govno.
I ja sam "pokupio" zeleni.
BTW: Lordov program je radio savršeno.
eeee tocno tak je i meni s ipod shuffle-om bilo! samo je onaj zeleni bio na izbor :D
Jučer je bio redeem od Amera tak da niste mogli redeemati,jedino ono kad je redeem trajao 3sec...
i meni je bio zeleni Ipod Shuffle..i skupi MACbook
kako se ovo namijesta?samo ostavim otvoreno u tray-u a pjesma ce ce čuti kad počne redeem?
kako se ovo namijesta?samo ostavim otvoreno u tray-u a pjesma ce ce čuti kad počne redeem?
da...samo odaberi pravu glazbu...ja nisam još testirao al´ se nadam da radi
gdje je ona stranica za redeem simulaciju?
mogo bi biti reedem vrlo skoro =D
Redemption update: Congratulations to all our US/Canada members who redeemed prizes yesterday. International members, you're up next!
Redemption update: Congratulations to all our US/Canada members who redeemed prizes yesterday. International members, you're up next!
Znači da će redeem bit vrlo skorooo :)) Zvučnici do daske i samo da ne zazvoni dog sjedim na wc-u. xD
K**** autofill od mozzile na simulatoru odlicno radi a kad sam uce bio na redeemu jeedno 3 sekunde nije radilo samo je nesto autofiliro ali ne sve kao na simulatoru
u cem je problem?
mozda da probam drugi autofill?
da napišem 0xx xxxx xxx ili 00385xx xxxx xxx???
00385xx xxx xxxx