Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.398.646
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz

moguće da će ga ponovit danas..i to vjerojatno ubrzo...svi navale,lako se sruši server ili nešto..nisu ni oni savršeni :D

malo strpljenja,i svi ćemo doći na svoje...:D

16 godina
neaktivan

aj decki nemojte se uzrujavat, pricekajte jos koji mjesec da puste shop u pogon.. samo kaj kolko sam skuzio davat ce na shop par stvari svaki tjedan, tako da ce vjerojatno bit nestasica, mozda opet nesto smuljaju... al ipak ce se dat 100% popusta uzet

15 godina
neaktivan
marko009 kaže...

aj decki nemojte se uzrujavat, pricekajte jos koji mjesec da puste shop u pogon.. samo kaj kolko sam skuzio davat ce na shop par stvari svaki tjedan, tako da ce vjerojatno bit nestasica, mozda opet nesto smuljaju... al ipak ce se dat 100% popusta uzet

da tome sam se i ja danas čudio kad sam čital,da će biti do 100% popusta...

al vjerojatno će biti i neka caka...al ono,pričekat ćemo :D..

al ovaj reedem svi čekaju...svi su nakupili bodove,svi bi nešto :D:D...

15 godina
neaktivan
Lockerz

ako opet bude redeem onda koliko sam ja vidio nece biti nista nagrada jer kad sam ja maloprije uletija i u prve tri sekunde vec je sve bilo fress out...:/

0 0 hvala 0
15 godina
ašqm kaže...

ako opet bude redeem onda koliko sam ja vidio nece biti nista nagrada jer kad sam ja maloprije uletija i u prve tri sekunde vec je sve bilo fress out...:/

Redemption update: We took the international redemption live, but experienced some technical errors and decided to take it down. Don't worry — the international redemption will happen as soon as we fix these issues. It will NOT happen today — and we still have a ton of prizes — so just relax and enjoy your day:-)

15 godina
neaktivan
Lockerz

mozemo se j****

Redemption update: We took the international redemption live, but experienced some technical errors and decided to take it down. Don't worry — the international redemption will happen as soon as we fix these issues. It will NOT happen today — and we still have a ton of prizes — so just relax and enjoy your day:-)

NoThInG CaN't StOp Me !!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

za nekoliko sati je sutra :O :D

0 0 hvala 0
17 godina
pwnd kaže...
marko009 kaže...

Ja mislim da ce popust od 100% dati samo onima koji su već par puta kupovali preko shopaNeodlučan

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
15 godina
neaktivan
ja kad sam uletio sve ju bilo osim ps3,wii-a i ipod od 8 gigi sve ostalo je bilo :D..neka tak i bude kad bude pravi redeem
15 godina
neaktivan
Lockerz

http://www.lockerz.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Redeem nije danas sad mozemo svi ici spavati.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
pwnd kaže...
marko009 kaže...

Ja mislim da ce popust od 100% dati samo onima koji su već par puta kupovali preko shopaNeodlučan

pa možda i neće...prije da će opet povisit x4 ili x2 bodove za nagrade..pa će biti jako teško skupit za nešto free...al bilo bi glupo, da stave 100% onima koji su kupovali..jer oni će i dalje kupovat,pa ono :D....neznam,sve će to ubrzo doći pa budemo svi vidli...

17 godina
pwnd kaže...
rooswelt1991 kaže...
pwnd kaže...
marko009 kaže...

pa možda i neće...prije da će opet povisit x4 ili x2 bodove za nagrade..pa će biti jako teško skupit za nešto free...al bilo bi glupo, da stave 100% onima koji su kupovali..jer oni će i dalje kupovat,pa ono :D....neznam,sve će to ubrzo doći pa budemo svi vidli...

JA misli da ce mozda davati neke kupone, npr ako dovedes 20 ljudi taj mjesec dobijes jedan kupon za 100% "kupovinu"

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
15 godina

Fala Bogu da nije danas,ja nebi stigo...A bome mi je ostalo još 20tak videa za pogledat tak da budem to sad...

http://hr.test-iq.com/#280288 R32 FanPage
15 godina
neaktivan
Lockerz

ja mislin da oni ser* da je doslo do problema i da isto tako ser* da nije danas redeem. oni su ono zajebaval narod tako da su tren palili,tren gasili redeem,pa rekli da je doslo do tehnickih problema pa da ce sutra biti redeem i sad kad svi odu spavat uvjereni da nije redeem oni ce ga pustiti....!

0 0 hvala 0
15 godina
Cunami1996 kaže...

Ah hvala Bogu inace bi ga propustio Izlanuo se

15 godina
neaktivan
Lockerz

ako će se moći ostvariti 100% pupusta u šopu onda s eneće ništa plaćati -.- šta niej jasno ?

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

je ste probali s tim programom ?

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

prvo ce dat amerima shop, a sad su kao brizni za nas internacionalce pa mukotrpno traze nacine da nam smanje cijenu carine i pdva onoga kaj cemo kupit?!!! kako ti ljudi seru to je strasno... a ja sam mislio da samo izgledaju retardirano, al se vidi da nemaju pojma... pa kak ce jedan lockerz rec nasoj carini "cuj nemoj lupit carinu na ovaj paket"? ili zaobic pdv? cijeli tim je jos dosta zelen sto se poslovanja tice, ili jednostavno lazu da vec boli glava od svega

15 godina

Može li mi netko reći kako da ubrzam upisivanje podataka kod logina kod redeema,captcha kod i državu?

15 godina
neaktivan
Lockerz

redeem vjerojatno sutra prije podne

NoThInG CaN't StOp Me !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

daj neko link za lordov program,previse mi je za pretrazivanje,iako pratim sve od negdje 200 str

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Lockerz

Meni odlicno bude li sutra jer neiden u skolu, psihicke pripreme za krizmu koja je u subotu i bff-u mi je dosa rođak iz švajcarske i donia 3 laptopa njemu i braci i komp normlani ...sutra iden u inspekciju tj. inventuru stvari stae sve dobia ;)

i malo bacit na xbox360 ili ps3 kako mi dođe jer to vec odavno imaju :) pes malo ili dirt i moramo halo bacit itd :P

Let's face it, this is not the worst thing you've caught me doing--RECI HVALA , bravo dobar decko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Lorde svaka cast program ti je odlican..evo zvonio je opet:D

1 0 hvala 0
15 godina
Hahahahahahhahahaha,ja nevjerujem kakvi su to carevi u Lockerzu!Prije par minuta pustili redeem za Amere!Znaci pripremite se z sutrasnji redeem dečki!
15 godina

jao lorde al me uplasi tvoj prog. ja zaspo uz tv kad pocne svirat ja na reedem a ono americki ;-( al neka bar program i dalje radi!

15 godina
Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
protjeran
Lockerz

Danas prijepodne nije sigurno jer je vrijeme kod lockerza tad negdje oko poslije ponoci.Mislim da ce biti od 5-8.

BTW zanma me kako to ako internacijonalci na svom redeemu nisu mogli redeemati da su neke nagrade odmah nestale kao Ipod touch i Ipod Nano te jeftiniji macbooci?!Ima li neko odgovor za to?Jesu li neki cak mogli redeemat?

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam isa redeemat maicu i upisao sam one podatke i kliknu redeem now ali sam zaboravio upisati capchu pa me vratilo i dok sam upisiva capchu sve im se srusilo...:/

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice